Beoordelingen:

 
 

1028 beoordelingen

“ De goedkoopste en super snel”.
Bekijk alle beoordelingen »

Automatisch drinkbakje RVS Rood/Zwart

  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Gemakkelijk aan te sluiten
  • Past op de 10mm slang
  • Lage druksysteem


Adviesprijs: 7,95
Onze prijs: 6,95
(incl btw) U bespaart: €1,00 (13%)
AUTROZ
Op Voorraad
+
Onze kwantumkortingen:
Aantal 25+ 46+
Prijs 5,45 5,30
Aan vergelijking toevoegen
Of gebruik
  • Eigenschappen

konijnen drinksysteem rood zwartJe dieren voorzien van schoon en vers drinkwater

Het is vaak een probleem om te zorgen voor schoon en vers drinkwater in je dieren verblijven, de dieren lopen door het hok en staan regelmatig in ontlasting en vervolgens staan ze met dat zelfde pootje in het drinkwater. Buiten dat het niet fris is, worden op deze manier ook ziektes verspreid.

Met een automatisch drinksysteem los je dit probleem op, je dieren kunnen drinken uit dit bakje, er staat altijd een klein laagje water in. Doordat het bakje automatisch gevuld wordt met schoon water is de kan dat het water besmet is veel kleiner.


Automatisch drinkbakje Rood/Zwart

Dit drinkbakje wordt veruit het meest gebruikt als mensen een automatisch drinksysteem aanleggen. Het is handig in gebruik, degelijk gemaakt en de prijs kwaliteit verhouding is super! Een echte aanrader.

De voordelen:

  • Het kunststof is voorzien van een UV bescherming, daardoor blijft het drinkbakje ook in de zon langer mooi en blijft het kunststof sterk
  • Gemakkelijk te reinigen, het drinkbakje is volledig demontabel en daardoor gemakkelijk schoon te maken
  • Gemakkelijk aan te sluiten, met de handige clips schuifje je het drinkbakje in het gaas. De 10mm slang, welke aangesloten zit op een waterreservoir of vlotterbak, schuifje je eenvoudig over de slangaansluiting. Hierna is je drinkbak klaar voor gebruik.

Met het automatisch drinksystemen zijn je dieren altijd voorzien van vers water. Het drinksysteem is heel goed toepasbaar voor kippen, konijnen, cavia's en vogels.

Hoe werkt het automatisch drinksysteem:

Je sluit een vlotterbak aan op de waterleiding. Vervolgens sluit je hier met behulp van een slang aansluiting een een pvc slang van 10mm op aan. Deze slang kun leiden naar één drinkbakje, of je kunt er voor kiezen om een t-stuk te plaatsen en zo na het eerste drinkbakje door te gaan naar het volgende hok om daar ook weer een drinkbakje te monteren.

Maat van het automatisch drinkbakje RVS rood/zwart

De maat van het RVS drinkgedeelte: 7cm breed - 6,5cm diep - 3cm diep

Als er een dier drinkt wordt het drinkbakje bijgevuld met water uit de vlotterbak en deze vult zich op zijn beurt weer bij met leidingwater. Een opmaat gemaakt drinksysteem, eenvoudig en degelijk!

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

...