Beoordelingen:

 
 

673 beoordelingen

“ De goedkoopste en super snel”.
Bekijk alle beoordelingen »

Barriere Radikal Overdose Pasta

Save 23%
List price: 12,95
Onze prijs: 9,95
You save: €3,00 (23%)
In stock
+
Add to comparison list
Or use

Als je een muis of rat ziet dan zitten er vaak nog veel meer. Het is dan ook belangrijk om snel actie te ondernemen voordat je een ware plaag hebt. Barriere Radikal is een nieuw middel wat zeer snel werkt. Muizen of ratten die hier van eten overlijden binnen 24 uur waardoor je een plaag zo weer de baas bent. Het is een lokaas in pastavorm welke in zakjes zit (niet openen!) en is onweerstaanbaar voor ratten en muizen.


Ratten- en muizengif van Barriere Radikal is bijzonder effectief bestrijdingsmiddel tegen bruine en zwarte ratten en muizen. Ook als het ongedierte al resistent is voor andere middelen, leggen ze bij Barriere Radikal snel het loodje, Dit product wordt veel toegepast bij ongedierte bestrijding in en om de intensieve veehouderij.

Deze totaal oplossing tegen ratten en muizen is handig in gebruik doordat het een zakje met pasta is waardoor het eenvoudig overal geplaatst kan worden, als het dier er aan heeft geknabbeld overleeft het dat niet en daardoor is het bijzonder effectief en zuinig in gebruik. U plaatst Barriere Radikal ratten- en muizengif bij voorkeur in een voerdoos langs de muren waar ratten- en /of muizen zijn gezien.

Hamsteren

Zeker in het najaar zien we vaak dat ratten en muizen gaan hamsteren. Als je in deze periode gif korrels plaatst, nemen ze het gif wel mee, maar eten ze het niet meteen op. Ze bewaren de korrels voor later. De zakjes pasta van Barriere Radikal zijn gemakkelijk vast te maken in een lokdoos. De ratten en muizen kunnen de zakjes dan niet mee nemen en moeten stukjes van de zakjes knagen en deze vervolgens in de wangen vervoeren, zo kan het gif in Barriere Radikal toch zijn werk doen.

Het is aan te raden om zeker in het begin de lokdozen dagelijks te controleren zodat er altijd voldoende gif in zit. Wij adviseren het gif in een lokdoos te plaatsen zodat het buiten bereik van kinderen en huisdieren is en de ratten en muizen een rustige, veilige plaats hebben waar ze van het gif kunnen eten.

Dosering Barriere Radikal:

Bij muizen: 1 zakje per lokdoos

Bij ratten: 3 zakjes per lokdoos

Barriere Radikal bevat de volgende werkzame stof: 4% alfachloralose

De inhoud bestaat uit 12 zakjes van elk 10 gram en 1 paar wegwerphandschoenen

...