Beoordelingen:

 
 

673 beoordelingen

“ De goedkoopste en super snel”.
Bekijk alle beoordelingen »

Brinsea Octagon 40 digitaal broedmachine

Save 27%
List price: 549,00
Onze prijs: 399,00
(Including tax) You save: €150,00 (27%)
BROBO40
In stock
+
Add to comparison list
Or use


Brinsea Octagon-40 digitaal volautomatische motorbroedmachine


Hoe werkt de Brinsea Ocagon 40 broedmachine?

De Octagon 40 is de grotere broer van de Octagon 20. De Octagon is op dit moment de meest geavanceerde machine onder de kleine broedmachines. Het unieke "omnitherm" systeem verwarmt de dubbelwandige doorzichtige kap door een energiezuinige weerstand. De luchtcirculatie wordt geregeld door een "longlife ventilator" en een ventilatieschuif. De temperatuur wordt geregeld door een nauwkeurige proportionele thermostaat. Een ingebouwde digitale thermometer geeft zeer nauwkeurig de temperatuur aan.

Op de bodem van de broedmachine zijn 2 sleuven voor toevoeging van water voor de regeling van de luchtvochtigheid. Een vochtmeter hoort niet standaard bij de uitrusting maar is als u de gebruiksaanwijzing gebruikt niet absoluut nodig. De kleinste hygrometer in ons assortiment (45mm) is geschikt om in deze machine te worden gebruikt.

Door de broedmachine op de automatische keer stand te zetten worden de eieren automatisch ieder uur gekeerd. U hoeft verder niets te doen!

Hoe werkt het Omnitherm broedmachine verwarming systeem?

Brinsea heeft "Omnitherm" ontwikkeld als totaal nieuw systeem van verwarming van broedmachines."Omnitherm" verwarming bestaat uit speciaal (zwart) bedrukt dun doorzichtig folie. De speciale zwarte conductie bedrukking zorgt voor de warmte. De meerdere dunne zwarte lijnen zorgen ervoor dat het zicht in de broedmachine zoweinig mogelijk wordt beperkt.

Deze speciale verwarming heeft de volgende voordelen:
- "Omnitherm" verwarming zorgt ervoor dat er geen stralingswarmteverliezen ontstaan via de doorzichtge kap omdat de kap warm is.
- "Omnitherm" verwarming is slechts 1 of 2 graden warmer dan de temperatuur in de broedmachine. Hierdoor ontstaat een constante temperatuur in de broedmachine.
-"Omnitherm" verwarming is perfect te controleren doordat deze langzaam reageert en daardoor blijft de temperatuur erg stabiel.
- Als laatste heeft de "Omnitherm" verwarming heeft een zeer lange levensduur.

Broedcapaciteit per eisoort:

eend 40
kip 48
dwerghoen/fazant 80
kwartel/parkiet 120
Met de bijgeleverde tussenschotjes uit metaaldraad kunt u de broedmachine geschikt maken voor iedere eigrootte.
Technische gegevens van de broedmachine:

Afmetingen: 405x235x280 mm (met keerautomaat). Elektriciteit: max. 45 Watt (220-250 Volt). GARANTIE: 12 maanden

No posts found

Write a review

...