Beoordelingen:

 
 

673 beoordelingen

“ De goedkoopste en super snel”.
Bekijk alle beoordelingen »

Broedmachine Brinsea Octagon 20 Advanced

Met deze compacte broedmachine kunt u het broedproces automatisch laten verlopen. Zeer geschikt voor pluimvee, vogels en papegaaien

List price: 399,95
Onze prijs: 335,00
(Including tax) You save: €64,95 (16%)
BROB20
In stock
+
Our quantity discounts:
Quantity 3+
Price 320,00

Minimum quantity for "Broedmachine Brinsea Octagon 20 Advanced" is 1.

Add to comparison list
Or use

Hoe werkt de automatische broedmachine Brinsea Octagon 20?

De Octagon 20 is op dit moment de meest geavanceerde machine onder de kleine broedmachines. Het unieke "omnitherm" systeem verwarmt de dubbelwandige doorzichtige kap door een energiezuinige weerstand.

De luchtcirculatie wordt geregeld door een "longlife ventilator" en een ventilatieschuif. De temperatuur wordt geregeld door een nauwkeurige proportionele thermostaat. Een ingebouwde digitale thermometer geeft zeer nauwkeurig de temperatuur aan.Op de bodem van de broedmachine zijn 2 sleuven voor toevoeging van water voor de regeling van de luchtvochtigheid. Een vochtmeter hoort niet standaard bij de uitrusting en is als u de gebruiksaanwijzing gebruikt niet absoluut nodig.

De kleinste hygrometer in ons assortiment (45mm) is geschikt om in deze machine te worden gebruikt.

Als de broedmachine in de automatische keer stand wordt gezet, worden de eieren automatisch ieder uur gekeerd. U hoeft verder niets te doen!

Hoe werkt het Omnitherm verwarmingsysteem voor Brinsea Broedmachines?

Brinsea heeft "Omnitherm" ontwikkelt als totaal nieuw systeem van verwarming van broedmachines."Omnitherm" verwarming bestaat uit speciaal (zwart) bedrukt dun doorzichtig folie. De speciale zwarte conductie bedrukking zorgt voor de warmte. De meerdere dunne zwarte lijnen zorgen ervoor dat het zicht in de broedmachine zo weinig mogelijk wordt beperkt. Deze speciale verwarming heeft de volgende voordelen"Omnitherm" verwarming zorgt ervoor dat er geen stralingswarmteverliezen ontstaan via de doorzichtge kap omdat de kap warm is. "Omnitherm" verwarming is slechts 1 of 2 graden warmer dan de temperatuur in de broedmachine. Hierdoor ontstaat een constantere temperatuur in de broedmachine. "Omnitherm" verwarming is perfect om goed te kunnen controleren doordat deze langzaam reageert en daardoor blijft de temperatuur binnen in de broedmachine constant .

Broedcapaciteit van de Brinsea Octagon 20 advanced automatische broedmachine:
eend 20
kip 24
dwerghoen/fazant 40
kwartel/vogel 60

Met de bijgeleverde (draad)metalen tussenschotjes kunt u de broedmachine geschikt maken voor iedere eigrootte.

Technische gegevens:
Afmetingen: 405x235x280 mm Elektriciteit: max. 45 Watt (220-250 Volt).

No posts found

Write a review

...