Beoordelingen:

 
 

673 beoordelingen

“ De goedkoopste en super snel”.
Bekijk alle beoordelingen »

Broedmachine Budget 24 eieren

"Deze goedkope broedmachine is heel compleet en ideaal voor de beginnende broeder"

List price: 199,00
Onze prijs: 89,00
(Including tax) You save: €110,00 (55%)
BROB24
In stock
+

De budget broedmachine, een goedkope broedmachine met veel mogelijkheden.

Deze broedmachines zijn, anders dan onze andere broedmachines, afkomstig uit China. Ze zijn heel nauwkeurig en worden geproduceerd in een fabriek waar ze eigenlijk gespecialiseerd zijn in ziekenhuis apparatuur zoals couveuses en laboratorium klimaatkasten. Dit zie je terug in de nauwkeurigheid van de broedmachine.

We hebben de machines natuurlijk ook zelf getest en wij vonden ze heel prettig in gebruik, ze zijn voorzien van een digitale temperatuur en vocht aflezing. Daarnaast hebben deze machines een keersysteem, dit systeem zorgt ervoor dat de eieren elke 2 uur automatisch keert. In het keersysteem is ruimte voor 24 kippeneieren of 96 kwarteleieren. Het keerrooster loopt spits uit waardoor het geschikt is voor verschillende ei soorten zoals, kip , krielkip, fazanten en eendeneieren.

In de bodem van de machine zijn uitsparingen gemaakt voor water. Er zijn grote en kleine uitsparingen waardoor je de luchtvochtigheid goed kunt sturen. Wij vonden de bakjes wel laag, dat heeft als nadeel dat het vocht elke 2-3 dagen bijgevuld moet worden. Om dit probleem op te lossen sturen we gratis een vulflesje mee, zodat je het water in de broedmachine kunt bijvullen zonder de eieren eruit te halen.

De laatste 3 dagen mogen de eieren uit het keersysteem, je haalt het keersysteem dan uit de broedmachine en de eieren komen op het
uitkomstrooster te liggen, dat is fijner voor de kuikens. Boven in de broedmachine zitten de voeler, de ventilator en het verwarmingselement. De kunststof ventilator verdeeld de warmte door de broedmachine, doordat hij gemaakt is van kunststof en niet van ijzer produceert deze broedmachine wel meer geluid dan een andere broedmachine. Bij deze broedmachine kun je de temperatuur en de luchtvochtigheid aflezen op het display bovenop de broedmachine

Deze broedmachine wordt nu geleverd met:


  • Gratis schouwlamp, hiermee kun je zien of de eieren bevrucht zijn en hoever ze ontwikkeld zijn
  • Keerrooster voor 24 kippeneieren/ 96 kwarteleieren / 24 eendeneieren 24 fazanteneieren
  • Digitaal display voor temperatuur en luchtvochtigheid
  • Duidelijke Nederlandstalige uitleg over het uitbroeden van de eieren
  • Gratis starters pakket met, voer en drinkbakje voor de kuiken
  • Vul fles voor de broedmachine, zo kun je eenvoudig het water reservoir vullen zonder dat je de de eieren uit de machine hoeft te halen
  • Gratis vernevelaar, dit kun je gebruiken om watervogels en eieren met een harde schaal beter te laten uitkomen.
  • Piepschuim verpakking, hiermee kun je de broedmachine isoleren en zelfs in een ruimte gebruiken waar de temperatuur schommelt.
  • Gratis thuisbezorgd binnen 24 uur (besteld voor 16:00 volgende werkdag geleverd)

Is dit de beste keuze?

Deze broedmachine is echt een aanrader als je wilt beginnen met broeden, ze zijn gemakkelijk in gebruik en heel nauwkeurig zodat je gemakkelijk goede resultaten behaald. Een nadeel aan deze broedmachine is het geluid, de ventilator van deze broedmachine is gemaakt van kunststof en produceert hierdoor relatief veel geluid.

Ben je geïnteresseerd in de budget broedmachine, bestel hem dan snel via onze site. We bezorgen de broedmachine, goed verpakt, binnen 2 dagen Gratis bij je thuis.


Technische informatie over de Budget broedmachine 24

Afmeting: 50cm x 28 cm x 37cm

Gewicht: 4,1kg


Garantie

Elke broedmachine wordt voor verzending gekalibreerd en perfect afgesteld.

Elke broedmachine wordt voor verzending gekalibreerd en perfect afgesteld. Zo zorgen we er voor dat iedereen met onze machines gezonde kuikens kan uitbroeden:)

En is deze broedmachine toch niet helemaal wat je ervan had verwacht? Geen probleem! Wij hanteren een 14 dagen niet goed, geld terug garantie. Zonder vragen, zonder gezeur! Je krijgt het volledige order bedrag van ons terug. Alleen de kosten voor het retour zenden van zijn voor je eigen rekening.

...