Beoordelingen:

 
 

673 beoordelingen

“ De goedkoopste en super snel”.
Bekijk alle beoordelingen »

Broedmachine budget 60 eieren

Voordelige broedmachine voor 60 eieren

met veel gratis extra's


List price: 159,00
Onze prijs: 114,00
(Including tax) You save: €45,00 (28%)
BROB60
In stock
+
Add to comparison list
Or use

De budget broedmachine, een goedkope broedmachine met veel mogelijkheden.

Deze broedmachines zijn, anders dan onze andere broedmachines, afkomstig uit China. Ze zijn heel nauwkeurig en worden geproduceerd in een fabriek waar ze eigenlijk gespecialiseerd zijn in ziekenhuis apparatuur zoals couveuses en laboratorium klimaatkasten. Dit zie je terug in de nauwkeurigheid van de broedmachine.

De materialen die gebruikt zijn, zijn wel wat minder degelijk dan bij onze andere broedmachines, maar dat is dan ook duidelijk terug te zien in de prijs.

Je merkt het bijvoorbeeld aan de ventilator, deze is gemaakt van kunststof en produceerd daardoor meer geluid dan een broedmachine met een metalen ventilator, je kunt dit geluid dempen door bijvoorbeeld een boek op de machine te leggen.

We hebben de machines natuurlijk ook zelf getest en wij vonden ze heel prettig in gebruik, ze zijn voorzien van een digitale temperatuur en vocht aflezing. Daarnaast hebben deze machines een keersysteem dat de eieren elke 2 uur automatisch keert en ruimte heeft voor 48 kippen eieren of 48 kwarteleieren.

In de bodem van de machine zijn uitsparingen gemaakt voor water. Er zijn grote en kleine uitsparingen waardoor je de luchtvochtigheid goed kunt sturen. Wij vonden de bakjes wel laag, dat heeft als nadeel dat het vocht elke 2-3 dagen bijgevuld moet worden. Om dit probleem te verhelpen wordt er een gratis vulflesje mee geleverd. Hiermee kun je gemakkelijk het vocht in de broedmachine bijvullen zonder dat je de eieren uit de broedmachine hoeft te halen.

De laatste 3 dagen mogen de eieren uit het keersysteem, je haalt het keersysteem dan uit de broedmachine en dan leg je de eieren op het uitkomstrooster, dat is fijner voor de kuikens. Boven in de broedmachine zitten de voeler, de ventilator en het verwarmingselement. De kunststof ventilator verdeeld de warmte door de broedmachine.

Bij deze broedmachine kun je naast de temperatuur en de luchtvochtigheid ook het aantal dagen dat de broedmachine aanstaat aflezen en je kunt erop zien hoelang het nog duurt voordat de eieren gekeerd worden.

Deze broedmachine wordt nu geleverd met:

 • Gratis schouwlamp, hiermee kun je kijken of de eieren bevrucht zijn en hoever ze ontwikkeld zijn
 • Gratis voerbakje voor de kuikens
 • Gratis drinkbakje voor de kuikens
 • Gratis vulfles zodat het water in de broedmachine bijgevuld kan worden zonder dat je de eieren eruit hoeft te halen
 • Gratis vernevelaar, hiermee kun je de eierschaal van watervogels en moeilijk te broeden eieren vochtig maken aan het einde van het broedproces
 • Raampjes aan de bovenkant van de broedmachine
 • Keerrooster voor 60 kippeneieren / 60 eendeneieren / 60 fazanteneieren
 • Digitaal display voor temperatuur en luchtvochtigheid
 • Count down to turning moment
 • Broeddagen teller
 • Duidelijke Nederlandstalige uitleg over het uitbroeden van de eieren

Als de kuikens geboren zijn hebben ze nog 7 weken warmte nodig, wij adviseren onze klanten om hiervoor een warmteplaat te gebruiken,hier lees je waarom en hoe een warmteplaat werkt

GRATIS EXTRA'S


Garantie

Elke broedmachine wordt voor verzending gekalibreerd en perfect afgesteld.

Elke broedmachine wordt voor verzending gekalibreerd en perfect afgesteld. Zo zorgen we er voor dat iedereen met onze machines gezonde kuikens kan uitbroeden:)

En is deze broedmachine toch niet helemaal wat je ervan had verwacht? Geen probleem! Wij hanteren een 14 dagen niet goed, geld terug garantie. Zonder vragen, zonder gezeur! Je krijgt het volledige order bedrag van ons terug. Alleen de kosten voor het retour zenden van zijn voor je eigen rekening.

...