Beoordelingen:

 
 

673 beoordelingen

“ De goedkoopste en super snel”.
Bekijk alle beoordelingen »

Budget broedmachine 12 eieren

Voordelige broedmachine, van alle gemakken voorzien.

NU met gratis schouwlamp, kuikenvoer en drinkbak, vul fles en vernevelaar!


List price: 114,00
Onze prijs: 69,00
(Including tax) You save: €45,00 (39%)
BROB12
In stock
+
Add to comparison list
Or use
  • Eigenschappen

De budget broedmachine voor 12 eieren of 48 kwartel eieren, een goedkope broedmachine met veel mogelijkheden.

Deze broedmachines zijn, anders dan onze andere broedmachines, afkomstig uit China. Ze zijn heel nauwkeurig en worden geproduceerd in een fabriek waar ze eigenlijk gespecialiseerd zijn in ziekenhuis apparatuur zoals couveuses en laboratorium klimaatkasten. Dit zie je terug in de nauwkeurigheid van de broedmachine. De materialen die gebruikt zijn, zijn wel wat minder degelijk dan bij onze andere broedmachines, maar dat is dan ook duidelijk terug te zien in de prijs.

We hebben de machines natuurlijk ook zelf getest en wij vonden ze heel prettig in gebruik, ze zijn voorzien van een digitale temperatuur en vocht aflezing. Daarnaast hebben deze machines een keersysteem dat de eieren elke 2 uur automatisch keert en ruimte heeft voor 15 eieren. Het keerrooster loopt spits uit waardoor het geschikt is voor verschillende ei soorten zoals kwartel, kip en eenden eieren.

In de bodem van de machine zijn uitsparingen gemaakt voor water. Er zijn grote en kleine uitsparingen waardoor je de luchtvochtigheid goed kunt sturen. Wij vonden de bakjes wel laag, dat heeft als nadeel dat het vocht elke 2-3 dagen bijgevuld moet worden. Omdat het lastig is om steeds alle eieren uit de machine te halen als je het vocht bij moet vullen, leveren we gratis een vul-flesje mee. Hiermee kun je heel eenvoudig het water in de broedmachine bijvullen.

De laatste 3 dagen mogen de eieren uit het keersysteem, je haalt het keersysteem dan uit de broedmachine en dan leg je de eieren op het uitkomstrooster, dat is fijner voor de kuikens. Boven in de broedmachine zitten de voeler, de ventilator en het verwarmingselement. De kunststof ventilator verdeeld de warmte door de broedmachine.

Bij deze broedmachine kun je de temperatuur en de luchtvochtigheid aflezen op het display bovenop de broedmachine

Deze broedmachine wordt nu geleverd met:

  • Gratis schouwlamp
  • Keerrooster voor 12 kippeneieren/ 48 kwarteleieren / 12 eendeneieren 12 fazanteneieren
  • Digitaal display voor temperatuur en luchtvochtigheid
  • Duidelijke Nederlandstalige uitleg over het uitbroeden van de eieren
  • Gratis schouwlamp, met deze led-schouwlamp kun je vanaf dag 5 eenvoudig zien of de eieren bevrucht zijn en hoever ze ontwikkeld zijn
  • Gratis kuikenvoerbak
  • Gratis kuiken drinkbak
  • Gratis vulfles voor het water, zo kun je het vocht in de broedmachine aanvullen zonder dat je de eieren eruit hoeft te halen
  • Gratis vernevelaar, deze wordt voornamelijk gebruikt bij watervogels en eieren met een harde schaal.

GRATIS EXTRA'S BIJ JE BROEDMACHINE:

Als de kuikens geboren zijn hebben ze naast voer en water ook nog 7 weken warmte nodig, wij adviseren onze klanten om hiervoor een warmteplaat te gebruiken,hier lees je waarom en hoe een warmteplaat werkt

Wat is het verschil tussen de Budget broedmachine voor 12 en de Budget broedmachine voor 15 eieren.

In ons assortiment vind je ook de Budget Broedmachine voor 15 eieren, de Budget 15 broedmachine is bijna identiek aan deze budget 12 broedmachine, het verschil zit hem in het keersysteem. Bij deze broedmachine voor 12 eieren is ruimte voor 48 kwartel of 12 kippen/ eendeneieren. In de broedmachine voor 15 eieren is maar 1 soort uitsparing gemaakt. Daardoor kunnen er net iets meer kippen eieren in, maar kun je kwarteleieren tegelijk uitbroeden. De kwaliteit, de gratis extra's en de garantie zijn bij beide machines gelijk.

Dus ben je van plan om zowel kippen als kwarteleieren uit te uit te broeden, dan is dit de ze budget broedmachine voor 12 eieren de beste keuze, de kleine kwartel eieren liggen er steviger in en je kunt ook veel meer kwartel eieren kwijt. Ga je bijna alleen kippen eieren uitbroeden, dan kun je beter kiezen voor de budget 15 broedmachine, daar passen net wat meer kippen eieren in.

...