Beoordelingen:

 
 

673 beoordelingen

“ De goedkoopste en super snel”.
Bekijk alle beoordelingen »

Drinksysteem pluimvee klein

Hangt een stukje van de grond en blijft daardoor langer schoon!

List price: 22,50
Onze prijs: 17,50
(Including tax) You save: €5,00 (22%)
DRIPLKL
In stock
+
Our quantity discounts:
Quantity 5+
Price 15,00
  • Eigenschappen

Drinksysteem pluimvee - Klein

Deze automatische drinkbak voor pluimvee is heel fijn in gebruik, de voordelen zijn:

- Hij hangt een stukje van de grond, daardoor blijft het water langer schoon

- De drinkbak is niet heel groot (diameter van 20cm) en neemt daardoor niet veel plaats in

- Dit drinksysteem kun je met lage druk op de waterleiding aansluiten, waardoor je dieren altijd voorzien zijn van vers drinkwater.

Hoe sluit je het drinksysteem aan?

Het aansluiten gaat heel eenvoudig. Je kunt werken met een vlotterbak of met een waterreservoir (je kunt hem niet rechtstreeks op de waterleiding aansluiten, dan zou de druk te hoog worden). Hier sluit je een slangaansluiting op aan en vervolgens schuif je daar de 10mm slang overheen. De andere kant van de slang sluit je aan op het drinksysteem. Als je meerdere drinksystemen wilt ophangen kun je de slang voorzien van T-stukjes. Veel mensen kiezen er ook voor om een kraantje tussen de slang te zetten, dan kun je de drinker gemakkelijk schoonmaken zonder dat de vlotterbak leeg loopt.

Om het gemakkelijker te maken hebben we als optie de volgende producten toegevoegd. Dan heb je alles om vanaf je waterleiding de drinkbak aan te sluiten.

Optie 1: Met waterreservoir van 8ltr en 3mtr slang (deze optie voorziet je kippen van drinkwater, het reservoir vult zichzelf niet automatisch bij)

Optie 2: Met vlotterbak, 3 mtr slang en eenslangaansluiting (met deze onderdelen kun je het drinksysteem van de kippen op de waterleiding aansluiten)

Is het niet helemaal duidelijk hoe het drinksysteem werkt, of wat je er allemaal voor nodig hebt? Bel of mail ons dan gerust, we helpen je graag met het maken van de juiste keuze. 0497-844325 of info@kleinveeservice.nl.

Handleiding Engels (bec_75_instructions.pdf, 34 Kb) [Download]

No posts found

Write a review

...