Beoordelingen:

 
 

673 beoordelingen

“ De goedkoopste en super snel”.
Bekijk alle beoordelingen »

Emperor Feeder voor pluimvee, fazanten en patrijzen

Voersilo voor pluimvee, fazanten en patrijzen, Super degelijk!

List price: 119,95
Onze prijs: 109,00
(Including tax) You save: €10,95 (9%)
KIPEMP
In stock
+

Voersilo voor kippen, fazanten, patrijzen met een inhoud van 70 liter, door de conische vorm blijft er geen voer in de silo achter.

aluminium drinkbakDeze voersilo is voorzien van veel extra's, zo vangt dit voersysteem bijvoorbeeld regenwater op en kan dit regenwater met behulp van een afvoersysteem naar een waterreservoir leiden, wat heel erg handig is op afgelegen plekken. Het water wordt op het breedste punt van de silo opgevangen in een geul en mbv een slang afgevoerd. Deze slang kun je aan een drinkbak koppelen of waterreservoir laten lopen. Op die manier zijn uw dieren zelf op afgelegen plekken voorzien van drinkwater. Doordat het water wat op de silo komt niet naar beneden drupt blijft de grond onder de silo droger wat weer goed is om bacteriën en ziektes tegen te gaan.

Met dit professioneel systeem zijn uw dieren voorzien van voer en drinkwater, zelfs op afgelegen of moeilijk bereikbare plekken.

De Emperor Feeder is voorzien van 3 houten poten. Doordat deze poten naar buiten toe staan staat de silo erg stabiel. Deze poten kunt u indien gewenst afkorten, zodat het systeem geschikt wordt voor kriel kippen.

Om een goede indruk van de Emperor Feeder te krijgen adviseren we u om de video eens te bekijken.

...