Beoordelingen:

 
 

673 beoordelingen

“ De goedkoopste en super snel”.
Bekijk alle beoordelingen »

Fiem CipCip25 Broedmachine

Broedmachine met automatische keering voor 25-30 eieren

List price: 319,00
Onze prijs: 299,00
(Including tax) You save: €20,00 (6%)
BROCIP25
In stock
+
Add to comparison list
Or use

Automatische broedmachine van FIEM

Nu met GRATIS:

Schouwlamp

Hygrometer

Thermometer

De broedmachines van Fiem zijn ontworpen voor het leveren van optimale prestaties en heel erg gemakkelijk in gebruik. De machines kunnen ook gebruikt worden als uitkomstmachines voor een kleiner aantal kuikens. De elektronische thermostaat zorgt voor een makkelijke en nauwkeurige temperatuurregeling die eenvoudig kan worden gemeten op de bijgeleverde thermometer..
Het met siliconen bedekte verwarmingselement in combinatie met de hoogstaande ventilator zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte. De constante beweging van het automatisch keersysteem zorgt voor een goede ontwikkeling van de kuikens. Kortom, de broedmachines van Fiem zorgen voor onbezorgd broed plezier.


Automatische broedmachine CipCip25.
De broedmachine CipCip25 is het eerste model van de "New Generation" lijn die wordt gekenmerkt door zijn door het gebruik van oer degelijke materialen. Deze factoren gecombineerd met superieure prestaties van het model CIPCIP 25, hebben ervoor gezorgd dat deze machine een hoog aanzien geniet binnen Europa..
Eigenschappen van de automatische broedmachine CipCip25:.
- Automatisch keersysteem, dat door het universele keerrooster geschikt is voor alle soorten eieren..
- Door het venster in de deur heeft u een perfect zicht in de broedkast en word het broedproces niet verstoord. Hierdoor blijft het klimaat in de broedkast constant, wat erg belangrijk is voor goede broed resultaten..
- Een analoge elektronische thermostaat van zeer hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de temperatuur gemakkelijk en precies geregeld wordt..
-Temperatuur kan gemeten worden m.b.v. de Farenheit precieze thermometer welke dicht bij de eieren in een speciale kast in de broedmachine is geplaatst.


Broedcapaciteit per ei soort:
Kip 25.
Fazant 35.
Kwartel 52.
Kalkoen 40.
Gans 9.


Technische gegevens:
Stroom V/Hz 220-230 / 50-60.
Stroom verbruik Watt. 80-100watt
Maten cm 38x39x25h.
Gewicht Kg 9,5.

No posts found

Write a review

...