Beoordelingen:

 
 

673 beoordelingen

“ De goedkoopste en super snel”.
Bekijk alle beoordelingen »

Fiem CipCip40 Broedmachine

Perfect zicht op de eieren!

List price: 439,00
Onze prijs: 399,00
(Including tax) You save: €40,00 (9%)
BROCIP40
In stock
+
Add to comparison list
Or use


CIPCIP 40 Automatische broedmachine van FIEM AANBIEDING!!

GRATIS HYGROMETER EN GRATIS SCHOUWLAMP

De broedmachines van Fiem zijn ontworpen voor het leveren van optimale prestaties en heel erg gemakkelijk in gebruik. De machines kunnen ook gebruikt worden als uitkomstmachines voor een kleiner aantal kuikens. De elektronische thermostaat zorgt voor een makkelijke en nauwkeurige temperatuurregeling die eenvoudig kan worden gemeten op de bijgeleverde thermometer. Het met siliconen bedekte verwarmingselement in combinatie met de hoogstaande ventilator zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte. De constante beweging van het automatisch keersysteem zorgt voor een goede ontwikkeling van de kuikens. Kortom, de broedmachines van Fiem zorgen voor onbezorgd broed plezier.

Automatische broedmachine CipCip40

Deze broedmachine is een nieuw model van de "New Generation" lijn en de grote broer van de CipCip 25. Het gebruik van oerdegelijke materialen en de superieure prestaties maken deze broedmachine zeer aantrekkelijk voor de eindgebruiker.

Eigenschappen van de automatische broedmachine CipCip40:

Automatisch keersysteem, dat door het universele keerrooster geschikt is voor alle soorten eieren. Door het venster in de deur heeft u een perfect zicht in de broedkast en word het broedproces niet verstoord. Hierdoor blijft het klimaat in de broedkast constant, wat erg belangrijk is voor goede broed resultaten.

Een analoge elektronische thermostaat van zeer hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de temperatuur gemakkelijk en precies geregeld wordt. Temperatuur kan gemeten worden m.b.v. de Farenheit precieze thermometer welke dicht bij de eieren in een speciale kast in de broedmachine is geplaatst.

Broedcapaciteit per ei soort:
Kip 40
Fazant 52
Kwartel 64
Kalkoen 55
Gans 18

Technische gegevens

Stroom V/Hz 220-230 / 50-60 Stroom verbruik Watt. 150 Maten cm 45,5x44,5x27h Gewicht Kg 13

Eggs Capacity

Setter + Hatcher

Hen - Duck - Mallard

40

Pheasant

52

Red legs

55

Partridge - Quail

64


Goose

18

Technical data

Power Supply

Power Consumption

Watt.

Sizes

mm

Net Weight

Kg

13

No posts found

Write a review

...