Beoordelingen:

 
 

673 beoordelingen

“ De goedkoopste en super snel”.
Bekijk alle beoordelingen »

Koudijs Ornipar

Save 15%

Helpt kippen en konijnen snel van verkoudheid af!

List price: 46,00
Onze prijs: 38,95
(Including tax) You save: €7,05 (15%)
ORNIPAR
In stock
+
Add to comparison list
Or use

Koudijs Ornipar

Doordat veel kippen last hebben van ademhalings- problemen is dit artikel tijdelijk niet leverbaar. We verwachten de een nieuwe levering Ornipar op 8 december binnen te krijgen. Je kunt het product wel alvast bestellen, dan kom je op de wachtlijst en versturen we het zodra het bij ons binnen is.

Koudijs Ornipar tegen ademhalingsproblemen bij dieren

Soms hebben kippen, vogels en konijnen ademhalingsproblemen, je kunt het herkennen aan het rochelende, piepende geluid en soms zie je ook snot. Het is belangrijk om deze symptomen serieus te nemen en snel maatregelen te treffen anders kunnen de dieren snel zieker worden en elkaar besmetten. Als je er niets aa doet kunnen ze steeds zwakker worden.


Afbeeldingsresultaat voor kippen snot

Gelukkig is het met Ornipar gemakkelijk te verhelpen. Dit homeopathische middel tegen ademhalingsmoeilijkheden, snot en luchtwegproblemen bij dieren. Het is een kuur van 6 dagen waarbij de Ornipar met het drinkwater van de dieren gemend wordt. Het middel werkt goed, we gebruiken het zelf ook bij onze dieren.

Als je dieren buitenlopen is het wel heel belangrijk dat er geen schaaltjes en pannetjes staan waaruit ze kunnen drinken, het is echt de bedoeling dat ze gedurende de kuur van 6 dagen enkel water met Ornipar drinken.

Deze verpakking heeft een inhoud van 500ml.

Snot/ verkoudheid bij konijnen

Konijnen kunnen besmettelijke en niet besmettelijke snot hebben, deze laatste variant wordt vaak veroorzaakt door een irritatie in de neus door bijvoorbeeld een stukje gras.

Als er besmettelijke snot is, dan is het konijn besmet met een bacterie. Koudijs Ornipar kan deze bacterie, meestal is het de Pasteurella multocida (maar ook andere bacteriën komen geregeld voor) helpen bestrijden. Deze besmettelijke vorm komt vooral voor bij fokkers en bij konijnen die in multi house holds leven. Denk ook aan snot bij konijnen die je daar net vandaan hebt gehaald dat ze deze vorm van snot kunnen hebben. De bacteriële infectie is besmettelijk en kan andere konijnen besmetten. Als er meerdere konijnen snot hebben dan is de kans dat er besmettelijke snot is natuurlijk groter dan wanneer er 1 konijn met snot is en zijn partner heeft nergens last van.

Voor zowel kippen als konijnen is Koudijs Ornipar heel effectief.

...