Beoordelingen:

 
 

673 beoordelingen

“ De goedkoopste en super snel”.
Bekijk alle beoordelingen »

R-com couveuse bird pavillon - MX-BS500

List price: 925,00
Onze prijs: 699,00
(Including tax) You save: €226,00 (24%)
OPF-rcoms
In stock
+
Add to comparison list
Or use

De R-COM couveuse - Bird Pavillon MX-BS500


Jonge en zieke vogels zijn heel kwetsbaar, als ze besmet raken met virussen, de eetlust verliezen of stress hebben door te veel licht, gaat het snel slecht en kunnen ze zelfs overlijden. Het is niet gemakkelijk om de jonge vogels met de hand groot te brengen, in de natuur zorgt de moeder ervoor dat de jonge vogels continue op de juiste temperatuur en luchtvochtigheid omringt zijn en ze houdt schadelijke bacteriën buiten het nest.

Jonge en zieke vogels kunnen zich alleen goed ontwikkelen als de nagenoeg gelijk zijn als die van het nest van de moeder. R-com heeft zichzelf met deze machine echt overtroffen, het is een technisch hoogstandje. Andere fabrikanten hebben vaak een paar van deze kritieke punten gedekt, maar deze couveuse is zo ontwikkeld dat alle onderdelen zijn gecoverd.

In de wand van het Bird Pavillon is een infrarood verwarmingssysteem gebouwd. Dit zorgt voor een hele prettige stralingswarmte, infrarood warmte dringt door tot diep in de spieren. . Antibiotische luchtfilter voor verwijdering van stofdeeltjes Carbon filter voor verfrissing en anion apparatuur Solenoid klep voor medische behandeling

De temperatuur en de luchtvochtigheid worden automatisch geregeld. Je kunt ze digitaal instellen en uitlezen. Natuurlijk heeft R-com ook gedacht aan de veiligheid, zo is er een alarm functie ingebouwd. Deze geeft een geluidsignaal als de parameters onder een vooraf ingestelde waarde dalen, dit kan bijvoorbeeld gebeuren als het vocht in het waterreservoir te laag is.

Het grootste voordeel tenopzichte van andere couveuses is zijn de ingebouwde antibacteriële filters, koolstof filters en anionen uitscheiding welke gezamenlijk zorgen voor een perfecte luchtkwaliteit in de machines.

Anionen zijn negatieve ionen (een atoomdeel met elektrische lading) die wanneer ze in de lucht zitten (bijvoorbeeld in bossen en in de bergen) de vitaliteit en eetlust van een levend wezen verbeteren. Deze perfect schone lucht in combinatie met een in 10 standen in te stellen indirecte LED verlichting maakt deze machine tot een uitstekende couveuse waarin uw kostbare jonge dieren veilig kunnen opgroeien.


De binnenmaten (leefruimte jongen) van de machines zijn voor het 65 cm type 41,5 x 38,5 cm en voor het 85 cm type 61,5 x 38,5 cm.

- Digitaal instelbare temperatuurregelaar

- Digitaal instelbare vochtregeling met ingebouwde vochtpomp

- Instelbare luchttoevoer

- Goed zicht op de vogels

-

- Eenvoudig te reinigen


* 10 standen dimmer op binnenverlichting
* Gemakkelijk te reinigen
* Automatische temperatuurcontrole en regeling
* Automatische vochtcontrole en regeling
* Luchttoevoer instelbaar
* Groot kijkvenster voor gemakkelijke observatie
* Alarmfunctie voor signalisatie van onregelmatigheden
* Deurrotatie in functie voor optimale benutting van binnenruimte
* Gelagerde ventilator voor optimale werking van de gekozen funkties
* Prachtig ontwerp voor optimaal gebruik van binnenruimte

* Beveiligd tegen te hoge temperatuur.


65 x 47 x 44 (h) cm
gewicht 13 Kg

opgenomen vermogen 60 W

...