Beoordelingen:

 
 

673 beoordelingen

“ De goedkoopste en super snel”.
Bekijk alle beoordelingen »

Voliere panelen

Save 13%

Ontwerp je eigen voliere, precies zoals jij hem wilt!

List price: 75,00
Onze prijs: 64,95
(Including tax) You save: €10,05 (13%)
PANEEL
In stock
+
Add to comparison list
Or use

Nieuw volière panelen!

Een echte aanrader! LET OP! Dit product is een losse paneel, dus geen complete volière!

Deze oerdegelijke panelen zijn gemaakt van Cavatorta gaas, dat importeren we zelf. We laten de panelen door een kleinschalig en bijzonder gepassioneerd bedrijf in België bouwen. Hierdoor kunnen we garanderen dat de volière panelen een superieure kwaliteit hebben. De randen van de panelen zijn keurig afgewerkt met aluminium randen en de hoeken hebben nog een extra kunststof bescherming.

De dubbel verzinkte draad/ gaas is strak in de panelen gespannen en vastgezet met rvs schroeven. Hierdoor zijn de panelen bestendigd tegen weer en wint en gaat het niet roesten.

Welke mazen passen het beste bij je vogels

Omdat een kanariepietje een fijne maas nodig heeft en een roofvogel juist een sterke draad, bieden we volière panelen met verschillende soorten gaas aan:

  • Panelen met een maas van 25mmx25mm en een draad dikte van 2,05mm zijn uitermate geschikt voor het houden van ara's, grote papegaaien, uilen en roofvogels. Maar ook honden, katten en knaagdieren blijven hier zeker binnen. De afmeting van de volière panelen is standaard 100cmx200cm. € 71,95
  • Panelen met een maas van 19mmx19mm en een draad dikte van 1,45mm zijn uitermate geschikt voor het houden van kanaries, papegaaien en duiven. Maar ook cavia's en eekhoorns blijven hier zeker binnen. De afmeting van de volière panelen is standaart 100cmx200cm. € 68,45
  • Panelen met een maas van 13mmx13mm en een draad dikte van 1,05mm zijn door de fijne mazen uitermate geschikt voor het houden van wiltzang, exoten, vinken en kanaries. De afmeting van de volière panelen is standaard 100cmx200cm. € 64,95


Rechts naast de foto van dit artikel kunt u aangeven naar welke maas wijdte uw voorkeur uitgaat.

Met deze losse panelen kun je gemakkelijk zelf je volière bouwen. Je kunt de panelen eenvoudig aan elkaar bevestigen met de bijgeleverde zelf tappende schroeven.

Je voliere panelen voorzien van een deur? Dat kan!

voliere van aluminium panelen

Natuurlijk wilt u ook een deur in uw volière, en misschien een voerplateau. Ook deze extra opties kun je selecteren rechts naast de foto. Normaal gesproken monteren we in voliere panelen van 100cm x 200cm een deur van 160cmx 60cm. Mocht u liever een ander maat deur in het paneel zien, dan horen we dat graag en passen we het gratis voor u aan.

...