Beoordelingen:

 
 

673 beoordelingen

“ De goedkoopste en super snel”.
Bekijk alle beoordelingen »

Automatische drinkbak aluminium groot lage druk

Save 14%
Mooie drinkbak gemaakt van aluminium
List price: 34,95
Onze prijs: 29,95
(Including tax) You save: €5,00 (14%)
AUTAGL
In stock
+
Our quantity discounts:
Quantity 4+
Price 27,00
  • Eigenschappen

Deze degelijke drinkbak voor honden is gemaakt van aluminium. De vlotter is afgeschermd achter een aluminium klep welke dmv een bout losgemaakt kan worden. Door het gebruik van zware degelijke materialen kan deze drinkbak niet door de hond kapot gebeten worden.


De slang aansluiting is 10mm en gemaakt van messing. Rechts boven in het keuze menu kunt u een keuze maken in de afwerking. Alle varianten zijn gemaakt van degelijk aluminium en indien gewenst kunt u voor een extra laag epoxide verf in de kleur groen.


Deze drinkbak kan aangesloten worden op een water reservoir - of waterleiding met tussenkomst van een vlotterbak (lage druk). Het is niet mogelijk hem direct op de waterleiding aan te sluiten, dan zou de drinkbak kunnen gaan lekken.

Deze drinkbak wordt geleverd incl. bevestigings materiaal.
Afmeting: 19b * 22d * 9h cm

Opmerking: Door de epoxide afwerking krijgen de drinkbakken een glade afwerklaag, waardoor ze langer schoon blijven.

Elke diersoort heeft een ander water niveau nodig, GAUN heeft het automatisch drinkbakje zo ontworpen dat je dit niveau gemakkelijk zelf kunt aanpassen. In de video hieronder zie je hoe het werkt.Zelfs bij ezels die buiten staan blijft het proper vult snel en goed bij
Write a review

...