Beoordelingen:

 
 

2282 beoordelingen

“ De goedkoopste en super snel”.
Bekijk alle beoordelingen »

Volieregaas

volieregaas

Ben je opzoek naar volieregaas?

Hieronder vind je verschillende soorten, scherp geprijsd volieregaas van Europese top kwaliteit. We bezorgen het binnen 2 werkdagen bij je thuis.

Je kunt bij het kiezen van je volieregaas letten op de draaddikte, de maaswijdte en de afwerking van het gaas. Wil je precies weten welke punten het verschil maken en waarom? Lees dan verder


Waar let je op bij het kopen van volieregaas

Dun gaas

Draaddikte: De dikte van de draad waarmee het gaas gemaakt is bepaald hoe stevig het gaas is, zodat het mooi strak en recht blijft staan. Daarnaast zorgt een dikke draad ervoor dat het voor roofdieren moeilijker wordt om binnen te dringen. Dun gaas is kwetsbaarder, daar maken ze gemakkelijk een gaatje in vervolgens wringen ze zich hierdoor naar binnen.Maaswijdte: Bij het kiezen van de maaswijdte is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je dieren er niet door naar buiten kunnen. Daarnaast is het ook belangrijk dat er geen roofdieren door naar binnen kunnen. Kippen en grote vogels vliegen niet weg door gaas met mazen van 25mm, maar een jonge rat kan er wel door naar binnen om de eieren te stelen.


Afwerking: Dit is misschien wel het onbekendste en belangrijkste punt, er is veel goedkoop enkel verzinkt gaas op de markt, pas hier mee op. Het gaas heeft namelijk een hele dunne beschermlaag, die gemakkelijk beschadigt en vervolgens gaat roesten. Als het gaas gaat roesten wordt het snel dunner, hierdoor kunnen de roofdieren gaas gemakkelijker stuk krijgen. Ze maken een gat in het gaas en sluipen zo naar binnen. Eenmaal binnen is de schade vaak niet te overzien, ze roven de eieren uit de nesten, vangen de vogels of maken ze zo aan het schrikken dat ze zichzelf doodvliegen.


Stevig volieregaasGoed volieregaas beschermd je dieren

Ons volieregaas is verkrijgbaar in verschillende draaddiktes wordt minimaal dubbel, en Cavatorta gaas zelfs 3 dubbel, verzinkt. Daardoor heeft het een dikke beschermlaag en maakt maakt roest geen kans. Je dieren en de eieren, worden beschermd waardoor je je geen zorgen meer hoeft te maken. Doordat je dieren beschermd zijn en de eieren niet gestolen worden verdiend het gaas zich ook snel terug.

Wat klanten van ons volieregaas vinden:

Jarno Peeters: "Wij wonen landelijk, vlak bij de duinen, voorheen kwam ik regelmatig in de voliere en miste dan vogels. Eerst dacht ik dat ze weg waren gevlogen, het gaas was niet meer overal even goed, maar op een dag zag ik kleine bloed spetters. Ik plaatste een camera en zag dat er een kat mijn voliere in sloop en de vogels te grazen nam. Het zijn best dure vogels daarom besloot ik uiteindelijk om de voliere van nieuw gaas te voorzien, daar had ik best wel even over getwijfeld, het is een hele investering. Nu ben ik blij dat ik het gedaan heb ,ik kan het echt alle vogelliefhebbers aanbevelen"

Verschillen in het volieregaas:

We verkopen 2 soorten vierkant verzinkt volieregaas, beide komen ze van Europese producenten en toch verschillen ze behoorlijk in prijs. Hieronder leggen we uit waar het verschil in zit:

  • Avinet is 2x verzinkt / CavaTorta is 3x verzinkt
  • Avinet is netjes, maar als je de hele rol uitrolt kan het zijn dat het zijn dat de bovenste maas niet recht boven de onderste maas zit. Dit kunnen we bij CavaTora wel garanderen, elke maas van dit gaas is exact haaks.

CavaTorta volieregaas heeft vierkante mazen van 13x13mm / 19x19mm of 25x25mm en wordt veel gebruikt door professioneel volière bouwers. Dit gaas is ideaal als je werkt met een aluminium frame. Doordat elke maas exact haaks is, kan zelfs de onervaren doe-het-zelver een strakke volière bouwen. Het gaas is 3 dubbel verzinkt en daardoor van extreem goede kwaliteit, dit is echt professioneel gaas, de prijs is daardoor ook hoger dan het Avinet gaas.

Avinet volieregaas heeft vierkante mazen variërend tussen 7 en 25 mm. De draad van dit volieregaas is dubbel verzinkt waardoor het niet gaat roesten en een lange levensduur heeft. Dit gaas wordt heel vaak gebruikt voor het bouwen van volières en andere dieren verblijven met een houten frame. Dit gaas is ook heel geschikt voor het bouwen van een ren of hok, of als afrastering. Het is minder geschikt voor het maken van volière panelen met een exact haaks aluminium frame omdat het gaas niet altijd exact haaks is.

Op het oog is het niet te zien, maar als het gaas over een exact haaks frame gespannen wordt zou het kunnen zijn dat de bovenste maas niet exact boven de onderste maas staat. Heb je gaas nodig dat exact haaks is? Kies dan voor CavaTorta. De kwaliteit van Avinet volieregaas is wel heel goed, het roest niet en is erg stevig. We hebben het zelf al sinds 2011 als afrastering staan en het roest nog nergens.

Groen en zwart geplastificeerd volieregaas, naast verzinkt gaas verkopen we van het merk Avinet ook geplastificeerd gaas is voorzien van een zwart of groen gekleurde pvc laag waardoor de dieren mooier en natuurlijker overkomen in de ren of volière. De kleuren van dit gaas gaat vaak op in de kleur van de tuin, waardoor het gaas veel minder opvalt.

Het zwart geplastificeerde gaas wordt ook veel gebruikt door interieur bouwers en tuin architecten. De mazen van het geplastificeerd gaas zijn 13x13 mm.

Volieregaas verkopen we enkel per rol. De rollen zijn 25 meter lang en een halve of hele meter hoog.

.