Ons verhaal

Waarom wij ook 's avonds en in het weekeind service bieden:

Pels en PluimMijn naam is Perrie Huijbers en als kleine jongen, van 6 jaar, begon ik met het houden van kippen, zoals veel kippenhouders was ik er meteen dol op en deed mee aan kippenshows in de buurt. Na 4 jaar kocht ik van mijn spaargeld een kleine eenvoudige broedmachine. De eerste kuikens werden gezond geboren, de tweede ronde ging helemaal mis. Door mijn eigen onervarenheid mislukte het hele broedsel, geen enkele kuiken kwam uit het ei. Als wanhoopsdaad probeerden we de winkel te bellen, het was vrijdag avond en niemand nam op… Helaas.. Het rapen en keren van de eieren en apart zetten van hanen en hennen om perfecte kuikens te krijgen was voor niets geweest, geen enkel kuiken kwam nog uit.

Zoals zo vaak was het maar een kleinigheidje, te weinig vocht in de broedmachine.. Voor de kuikens in mijn broedmachine was het helaas te laat.

Van de oudere leden van onze lokale pluimvee vereniging Pels en Pluim leerde ik de kneepjes van het vak. Ze leerden me alles wat er te weten viel over kippen en op mijn 9de werd ik voor de eerst keer kampioen met een gekocht koppel. Na veel proberen en koppelen werd ik 3 jaar later weer kampioen: dit keer met een van mijn eigen gefokte vechtkrieltjes.

Het hek was van de dam en passie voor kippen was geboren. Jaren later heb ik van mijn passie mijn beroep gemaakt, via een uitzendbureau ging ik werken bij kippenboeren in de buurt, leerde ziektes en symptomen herkennen en specialiseerde me steeds meer in het uitbroeden van eieren.


Perrie en Els

In 2010 ben ik met mijn vriendin, Els Meijer, de webwinkel KleinveeService.nl begonnen, inmiddels een bekende naam in kippenland. Omdat ik als geen ander weet hoeveel pijn het doet als je alle kuikens in je broedmachine kwijtraakt, bieden wij extra service. We leveren bij elke broedmachine een duidelijk stappenplan zodat beginnende broeders mijn fouten niet hoeven te maken. Daarnaast je mag ons voor dringende vragen altijd bellen, ook ’s avonds en in het weekeinde.

We kunnen niet beloven dat we alles telefonisch kunnen oplossen, we kunnen wel beloven dat we altijd voor je klaar staan.


Waarom je met onze broedmachines en service hogere uitkomst percentages krijgt:

Door onwetendheid gaat het de eerste paar keer dat mensen broeden vaak mis, misvormde kuikens door een te hoge luchtvochtigheid, helemaal geen kuikens doordat de eierschaal nog te hard is… Het is erg demotiverend als je na 21 dagen broeden maar 1 of 2 van de 20 kuikentjes gezond uit het ei ziet komen… Veel mensen denken dan “dit is toch niks voor mij’ en zetten hun broedmachine terug in de kast. Heel jammer en makkelijk op te lossen!

Wij testen alle typen broedmachines eerst zelf en verkopen ze alleen als ze goede resultaten leveren. Daarnaast hebben we een stappenplan geschreven, waarmee zelfs kleuters eieren kunnen uitbroeden. (dit gebeurd al op meer dan 100 basisscholen in Nederland en België) Dit stappenplan leveren we gratis bij elke broedmachine en als er toch nog vragen zijn tijdens het broeden, dan staan we natuurlijk klaar om te helpen. Zelfs s avonds en in het weekeinde mag je ons bellen, want we snappen dat de kuikens niet tot maandag kunnen wachten.

Het resultaat is een broedmachine vol met gezonde kuikens en genieten van je hobby!We snappen dat het een flinke uitgave is, daarom geven we onze klanten graag zekerheid.


Garantie kleinveeservice

Als je bij ons een bestelling plaatst en het blijkt dat het product toch niet helemaal is wat je ervan had verwacht, dan kun je het naar ons terug sturen. We betalen je dan meteen het complete aankoop bedrag terug, inclusief verzendkosten. Daarnaast zit op al onze producten 1 jaar garantie, gaat het product binnen die periode stuk, dan repareren of vervangen we het product kosteloos.


kleinveeservice feedbackcompanyVoor je een bestelling plaatst, wil je natuurlijk graag weten wat anderen van de webshop vinden, dan weet je of de webwinkel betrouwbaar is. Om een zo realistisch mogelijk beeld te scheppen sturen we al onze klanten automatisch een mailtje met de vraag of ze ons willen beoordelen op de site van The Feedback Company. The Feedback Company controleert alle beoordelingen stuk voor stuk op echtheid, zodat je zeker weet dat je eerlijke beoordelingen leest.


Webwinkelkeurmerk Kleinveeservice

4 jaar geleden hebben we het webwinkel keurmerk gekregen en daar zijn we trots op! Als je koopt bij een webwinkel met dit keurmerk ben je er zeker van dat je koopt bij een betrouwbaar bedrijf. De instantie achter dit keurmerk controleert webshops door het adres te checken, de kleine lettertjes te lezen, mysteryshoppers in te zetten en te bemiddelen tussen klanten en webwinkels als dat nodig is. Daarnaast geven ze alle klanten de mogelijkheid om een recensie op www.webwinkelkeurmerk.nl te plaatsen.


Hieronder vind je enkele reacties van onze klanten:

Nadja: Goede en vriendelijke en snelle service...goede producten...nette prijzen koop er graag.”

Jeroen: “Goed advies, veel artikelen voorradig en een afspraak voor afhaling is makkelijk gemaakt. Perfecte service, als ik aan nieuwe artikelen toe ben kom ik zeker weer.”

Kees: “Top service”

Huyps: Heb vogelgaas besteld de andere dag was het om half tien al binnen. Wat wil je nog meer, verder ben ik door de telefoon vriendelijk behandeld en ze legde alles goed uit, Voor mijn een reden om zeker nog in de toekomst iets te bestellen.”

Henk Geertman:Perfect geregeld, . . .dankjewel.”

Renate: Super snelle levering , s ‘middags besteld en volgende dag in huis! Zeer netjes en verzorgd verpakt. En de producten van goede kwaliteit, we zijn zeer tevreden.”

Wil je alle recensies lezen?

Bedrijven waar we mee samenwerken en aan leveren:


Shows waar we aan mee doen:

Champion Show


Mocht je nog vragen hebben, bel of mail ons dan gerust, we helpen je graag. Je bent ook van harte welkom om eens langs te komen. Op zaterdag zijn we altijd open van 14:00 tot 16:00, wil je ons liever op een ander moment bezoeken? Dat kan bijna altijd, het is wel slim om even te bellen voor je komt, dan is er zeker iemand aanwezig om je te helpen.

Met vriendelijke groet,

Perrie Huijbers en Els Meijer

0497-844325 *** info@kleinveeservice.nl *** Neterselseweg 11 *** 5531PH Bladel NL


Opmerkingen

Wat een leuk verhaal. Het zijn niet alleen maar woorden, het zijn ook echt daden. Wij hebben helaas een keer op zondag moeten bellen (wat wij eigenlijk nooit zouden doen), omdat de keermachine niet werkte. Els heeft mijn man geweldig geholpen en na een paar weken waren we de trotse bewonderaars van 12 kuikentjes uit de broedmachine (budget 15). Ik ben erg blij met deze website, en erg dankbaar voor de geweldige klantenservice, die dus echt werkelijk altijd voor je klaarstaat.
Oh wat ben ik jullie dankbaar! Het is echt waar wat jullie hier zeggen, altijd bereikbaar en altijd even geduldig met misschien soms dezelfde domme vragen. Dankzij jullie geweldige service heb ik een nieuwe passie: onze eigen kuikens uitbroeden en opfokken! Nooit te oud om te leren: :D
Leuk verhaal
Leuk om te lezen, ik bestel al jaren bij jullie en vind het fijn om ook de mensen achter jullie bedrijf eens te zien:)
Nieuw bericht