Beoordelingen:

 
 

2282 beoordelingen

“ De goedkoopste en super snel”.
Bekijk alle beoordelingen »

Automatische drinkbak aluminium lage druk

Besparing 7%

Onverwoestbaar!

Adviesprijs: 26,95
Onze prijs: 24,95
(incl btw) U bespaart: €2,00 (7%)
AUTALL
Op Voorraad
+
  • Eigenschappen

Automatische drinkbak voor kippen, konijnen, vogels, honden en katten.

Als je dieren hebt wil je ze voorzien van vers drinkwater, elke dag. Met deze drinkbakjes hebben je dieren altijd toegang tot schoon en vers drinkwater, ook als je een weekendje weg bent of als het een warme dag is en ze meer drinken als andere dagen.

Je vind in ons assortiment verschillende soorten drinkbakje en de prijs van dit drinkbakjes ligt een stuk hoger dan de rest. Ondanks dat hebben we deze toch toegevoegd aan ons assortiment. Ze kunnen niet kapot gebeten kunnen worden, zelfs niet door kromsnavels of honden die alle andere drinkbakken wel stuk kregen.

Deze degelijke drinkbak voor honden, konijnen, pluimvee en vogels is, bijna helemaal, gemaakt van aluminium. De vlotter (die van kunststof is) is afgeschermd achter een aluminium klep welke dmv een bout losgemaakt kan worden. Zo kunnen de dieren er niet bij. Wij vonden het zelf erg prettig dat je de vlotter bij kunt stellen waarmee je de hoogte van het water in de drinkbak kunt regelen.

De slang aansluiting is gemaakt van messing, je kunt hier een 10mm slang op aansluiten. Bij dieren die graag bijten is het wel aan te raden om om deze slang een metalen pijp te maken, want de slang is niet "bijt proof"

Rechts boven in het keuze menu kunt u een keuze maken in de afwerking. Beide varianten zijn gemaakt van degelijk aluminium en gaan niet kapot, bij het ruwe aluminium heb je alleen wel kans dat de drinkbak na verloop van tijd gaat oxideren. We gebruiken daarom zelf liever de variant met de eproxide groene afwerking, deze gaat niet oxideren en blijft daarom veel langer als nieuw. Na verloop van tijd kan deze laag loslaten.

Naast de afwerking kun je ook aangeven waar je de slangaansluiting wenst, wel zo makkelijk bij het aansluiten.

Deze drinkbak mag aangesloten worden op een lage druk waterleiding. Hiermee bedoelen we dat de drinkbak niet rechtstreeks op de waterleiding aangesloten kan worden. Je kunt de waterleiding wel aansluiten op een vlotterbak en vervolgens met een slangaansluiting en een 10mm slang een leiding trekken naar de drinkbak.

Als deze drinkbak aangesloten wordt op een hoge druk leiding zou de druk te hoog worden en de drinkbak kunnen gaan lekken.

Afmeting: 10b* 6h*18d cm

LET OP Vanaf 4 stuks kunt u een aantrekkelijke Bulk korting krijgen!

Opmerking: Bij een epoxide afwerking krijgen de drinkbakken een glade afwerklaag, waardoor ze langer schoon blijven. Bij het gebruik van de onbewerkte aluminiumbakken is het verstandig om de bakken in de zomer maanden 1x per maand te reinigen.


Elke diersoort heeft een ander water niveau nodig, GAUN heeft het automatisch drinkbakje zo ontworpen dat je dit niveau gemakkelijk zelf kunt aanpassen. In de video hieronder zie je hoe het werkt.


Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

...