Beoordelingen:

 
 

2282 beoordelingen

“ De goedkoopste en super snel”.
Bekijk alle beoordelingen »

Automatische Drinkbak Pluimvee

Besparing 17%

Met deze mooie en degelijke drinkbak zijn uw kippen altijd voorzien van vers drinkwater

Adviesprijs: 29,95
Onze prijs: 24,95
(incl btw) U bespaart: €5,00 (17%)
AUTPLG
Op Voorraad
+
Onze kwantumkortingen:
Aantal 5+
Prijs 24,00
  • Eigenschappen

Automatische drinkbak voor pluimvee

Bij veel pluimveedrinkbakken zie je dat ze snel vol zitten met zaagsel, zand of hooi. Met deze drinkbak heb je daar veel minder last van doordat hij een stukje van de grond afhangt. Een ander voordeel is dat je dieren altijd voorzien zijn van vers drinkwater, ook als het een dag heter is als anders en ze meer drinken en ook als je een weekendje weg bent.

Omdat deze drinksystemen veel gebruikt worden bij professionele pluimveehouders, ze zijn dan ook degelijk gemaakt en gemakkelijk in gebruik.

De automatische drinkbak voor pluimvee en gevogelte is een onderhoudsvrij kunststof product dat bijzonder geschikt is voor het houden van een groot aantal kippen.

Hoe sluit je de automatische drinkbak voor pluimvee aan:

Dit is een lage druk drinkbak, dat betekend dat je hem niet rechtstreeks op de water leiding kunt aansluiten maar werkt met een vlotterbak of waterreservoir.

Je sluit een vlotterbak aan op de waterleiding. Vervolgens sluit je hier met behulp van een slang aansluiting een een pvc slang van 10mm op aan. Deze slang kun leiden naar één drinkbak, of je kunt er voor kiezen om een t-stuk te plaatsen en zo na het eerste drinkbakje door te gaan naar het volgende hok om daar ook weer een drinkbakje te monteren. Veel mensen kiezen ervoor om tussen de vlotterbak en de drinkbakken een kraantje te plaatsen, dan kunnen ze de drinkbakken gemakkelijk reinigen.

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

...