Beoordelingen:

 
 

2282 beoordelingen

“ De goedkoopste en super snel”.
Bekijk alle beoordelingen »

Bloedluis bestrijding InsectoSec 1000 ml

Besparing 23%
Adviesprijs: 25,95
Onze prijs: 19,95
(incl btw) U bespaart: €6,00 (23%)
BESHOM
Op Voorraad
+

InsectoSec bloedluis bestrijding

Hoe werkt dit middel tegen bloedluis:

Je kunt het poeder eenvoudig vanuit de fles op de bloedluis gevoelige plaatsen, zoals zitstokken, legnesten, reten en kieren spuiten. Als de luizen door het poeder kruipen drogen ze uit en sterven ze. InsectoSec werkt langdurig en kan ook preventief gebruikt worden. Het is 100% natuurlijk en onschadelijk voor u en uw dieren. Werkt perfect in kippenhokken en volieres, en bestrijd ook andere kruipende insecten. Het middel kan ook opgelost worden in water zodat de werkzame stof beter hecht aan bijvoorbeeld wanden en zitstokken. Dit produkt is de opvolger van Home Shield.

Ik had een vreselijke zilvervisjesplaag waartegen geen spuitbus bestand was. Reden: na 6 weken is het gif uitgewerkt en kun je weer opnieuw spuiten (dure onderhoudsbeurt). Homeshield raakt niet uitgewerkt en als je het achter je plafondgipsplaten, in houtkieren, in knieschotruimtes, achter vaste kasten, etc, kortom: elk verborgen plekje waar je met de stofzuiger niet komt verstuift, helpt het je definitief af van de zilvervisjes. Ik heb het al 15 jaar geleden gebruikt en de zilvervisjes zijn nooit teruggekomen.
Top product. Ik gebruik het in onze 3 kippenhokken en geen bloedmijt meer te bespeuren.
homeshield werkt wel !!! Door homeshield zijn mijn kippen binnen no-time van de bloedluizen af. Ik had daarvoor van alles geprobeerd, maar de beestjes bleven in alle kieren van het hok zitten. Nu heb ik homeshield en is mijn hok echt bloedluisvrij ! Het product is niet schadelijk voor kippen en eieren en zuinig in gebruik !
Dit is echt het enige middel dat bij mij werkte. Ik heb een houten hok, met duizenden kieren. Onmogelijk om de luis daar te bestrijden. Maar dit spul op het uiteinde en rond de zitstok van de kippen helpt wel! En niet onbelangrijk: het is niet giftig voor mijn kippen en voor mezelf.
Schrijf een beoordeling

...