Beoordelingen:

 
 

673 beoordelingen

“ De goedkoopste en super snel”.
Bekijk alle beoordelingen »

Bloedluis bestrijding Home Shield 250 ml

Save 13%
List price: 15,95
Onze prijs: 13,95
(Including tax) You save: €2,00 (13%)
BESHOM
In stock
+
Our quantity discounts:
Quantity 2+
Price 12,45
Add to comparison list
Or use

Home Shield bloedluis bestrijding

Hoe werkt dit middel tegen bloedluis:

Je kunt het poeder eenvoudig vanuit de fles op de bloedluis gevoelige plaatsen, zoals zitstokken, legnesten, reten en kieren spuiten. Als de luizen door het poeder kruipen drogen ze uit en sterven ze. Home Shield werkt langdurig en kan ook preventief gebruikt worden. Het is 100% natuurlijk en onschadelijk voor u en uw dieren. Werkt perfect in kippenhokken en volieres, en bestrijd ook andere kruipende insecten.

homeshield werkt wel !!! Door homeshield zijn mijn kippen binnen no-time van de bloedluizen af. Ik had daarvoor van alles geprobeerd, maar de beestjes bleven in alle kieren van het hok zitten. Nu heb ik homeshield en is mijn hok echt bloedluisvrij ! Het product is niet schadelijk voor kippen en eieren en zuinig in gebruik !
Dit is echt het enige middel dat bij mij werkte. Ik heb een houten hok, met duizenden kieren. Onmogelijk om de luis daar te bestrijden. Maar dit spul op het uiteinde en rond de zitstok van de kippen helpt wel! En niet onbelangrijk: het is niet giftig voor mijn kippen en voor mezelf.
Write a review

...