Beoordelingen:

 
 

2282 beoordelingen

“ De goedkoopste en super snel”.
Bekijk alle beoordelingen »

Bloedluis-Bloedluis Liquid 1 liter

Bloedluisliquide zit in een handige spuitfles

Onze prijs: 19,95
(incl btw)
BESLIQ
Op Voorraad
+

Bloedluis Liquid 1 liter

Werkzame stof: Silica

Bloedluis Liquid is een gebruiksklare vloeistof voor particulier gebruik ter bestrijding van bloedluis bij pluimvee en siervogels. Bloedluis Liquid kan toegepast worden terwijl de dieren in het hok verblijven.
Het middel is gebaseerd op amorf silica (een hydrofiele silica) en een speciale oppervlakte- actieve stof voor een uitstekende hechting aan de te behandelen oppervlakte. Het is een vloeibare vorm van amorfe silica die met name een fysische schurende werking heeft op de bloedluizen. Door het middel in de hokken te vernevelen, onderbreken we de weg van de luis naar en op het pluimvee.
Door de toevoeging van het speciaal hechtmiddel is de werking langdurig. Binnen een week zien we het aantal luizen afnemen en vermindert de overlast waarneembaar.

Bloedluis Liquid kan met een drukspuit of met de bijgevoegde verstuiver worden aangebracht. Alle naden en kieren waar de bloedluizen zich kunnen verschuilen behandelen. Indien de vloeistof na verloop van tijd te dik wordt, kan deze verdund worden met een beetje water. Dit heeft geen nadelige gevolgen voor de werking. Men kan Bloedluis Liquid ook d.m.v. een kwast in de naden en kieren aanbrengen. 1 liter Bloedluis Liquid is voldoende voor 15-20 m².

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

...