Beoordelingen:

 
 

673 beoordelingen

“ De goedkoopste en super snel”.
Bekijk alle beoordelingen »

Broedmachine bevochtiger

Save 10%
List price: 20,99
Onze prijs: 18,99
(Including tax) You save: €2,00 (10%)
BROBEV
In stock
+

Broedmachine bevochtiger

Veel mensen vinden het lastig om tijdens het broeden de luchtvochtigheid in de broedmachine stabiel en op het juiste % te houden. Vernevelaars werken vaak niet goed en hebben ook het steeds vullen van kleine bakjes werkt niet ideaal.

Olba heeft voor het vochtprobleem een nieuw systeem ontwikkeld. Dit nieuwe systeem bestaat uit een verdampingstray van 30x30cm of 40x40cm en een in hoogte verstelbare fles met een speciale houder. Het systeem wordt standaard geleverd met een 25cm transparante PVC slang en een slangaansluiting.

De luchtvochtigheid in een broedmachine is afhankelijk van het water oppervlak.

Dankzij de oplopende vorm van de verdampingstray, je bepaalt het waterniveau door de fles in hoogte te verstellen met de stelschroef. Hoe hoger de stelstroef staat ingesteld, hoe hoger het luchtvochtigheids percentage in de broedmachine wordt. Zo kun je heel eenvoudig de luchtvochtigheid in de broedmachine aanpassen. Doordat de fles een inhoud heef


Het model is beschikbaar in een set met een 30x30cm tray of een 40x40cm tray (art. EVTS40). De fles met houder incl. slang en slangaansluiting (art. EVB) is eventueel ook los beschikbaar. Het systeem is ideaal voor bestaande broedmachines om het vochtpercentage traploos te regelen. De fles kan buiten de machine worden gehouden.

...