Beoordelingen:

 
 

2282 beoordelingen

“ De goedkoopste en super snel”.
Bekijk alle beoordelingen »

Broedmachine bevochtiger

Besparing 10%

Met deze bevochtiger regel je heel eenvoudig de luchtvochtigheid in je broedmachine!

Adviesprijs: 20,99
Onze prijs: 18,99
(incl btw) U bespaart: €2,00 (10%)
BROBEV
Op Voorraad
+

Broedmachine bevochtiger

Veel mensen vinden het lastig om tijdens het broeden de luchtvochtigheid in de broedmachine stabiel en op het juiste % te houden. Vernevelaars werken vaak niet goed en hebben ook het steeds vullen van kleine bakjes werkt niet ideaal.

De producent van dit product, Olba BV, heeft voor het vochtprobleem een nieuw systeem ontwikkeld. Dit bevochtigingsststeem bestaat uit een verdampingstray van 30x30cm of 40x40cm en een in hoogte verstelbare fles met een speciale houder. Het systeem wordt standaard geleverd met een 25cm transparante PVC slang en een slangaansluiting.

De luchtvochtigheid in een broedmachine is afhankelijk van het water oppervlak. Dankzij de oplopende vorm van de verdampingstray kun je dus heel nauwkeurig de luchtvochtigheid bepalen. Je stelt het waterniveau (en daarmee de oppervlakte) in door de fles in hoogte te verstellen met de stelschroef. Hoe hoger de stelstroef staat ingesteld, hoe hoger het luchtvochtigheids percentage in de broedmachine wordt. Zo kun je heel eenvoudig de luchtvochtigheid in de broedmachine aanpassen.

Deze bevochtiger - verdampingsset is leverbaar in 2 maten. Met een tray van 30x30cm of een tray van 40x40cm (art. EVTS40). De fles wordt met houder, slang en slangaansluiting geleverd. Het systeem is ideaal voor bestaande broedmachines om het vochtpercentage traploos te regelen.

De fles kan buiten de machine worden gehouden, zo kun je het water gemakkelijk bijvullen en neemt het geen plaats in, in de broedmachine.

Kleinveeservice garantie


Is deze broedmachine bevochtiger toch niet helemaal wat je ervan had verwacht? Geen probleem! Wij hanteren een 14 dagen niet goed, geld terug garantie. Zonder vragen, zonder gezeur! Als je het ongebruikte product binnen 14 dagen terug stuurt krijg je krijgt het volledige order bedrag van ons terug. Alleen de kosten voor het retour zenden van zijn voor je eigen rekening.

...