Beoordelingen:

 
 

2282 beoordelingen

“ De goedkoopste en super snel”.
Bekijk alle beoordelingen »

Broedmachine budget 56 - met vochttoevoer

Nieuw model! Nu met vochttoevoer van buiten af!

Adviesprijs: 159,95
Onze prijs: 129,00
(incl btw) U bespaart: €30,95 (19%)
BROB48
Op Voorraad
+

Deze broedmachines zijn, anders dan onze andere broedmachines, afkomstig uit China. Ze zijn heel nauwkeurig en worden geproduceerd in een fabriek waar ze eigenlijk gespecialiseerd zijn in ziekenhuis apparatuur zoals couveuses en laboratorium klimaatkasten. Dit zie je terug in de nauwkeurigheid van de broedmachine. De materialen die gebruikt zijn, zijn wel wat minder degelijk dan bij onze andere broedmachines, maar dat is dan ook duidelijk terug te zien in de prijs.

We hebben de machines natuurlijk ook zelf getest en wij vonden ze heel prettig in gebruik, ze zijn voorzien van een digitale temperatuur en vocht aflezing. Daarnaast hebben deze machines een keersysteem dat de eieren elke 2 uur automatisch keert en ruimte heeft voor 56 eieren. Het keerrooster loopt spits uit waardoor het geschikt is voor verschillende ei soorten zoals kwartel, kip en eenden eieren.

In de bodem van de machine zijn uitsparingen gemaakt voor water. Er zijn grote en kleine uitsparingen waardoor je de luchtvochtigheid goed kunt sturen. Bij de meeste broedmachines moet de deksel eraf om het water erin te doen, groot voordeel is dat bij deze broedmachine de luchtvochtigheid van buitenaf is te regelen. Met het bijgeleverde vulflesje kun je zonder de broedmachine te openen het water toevoegen. Dit zorgt ervoor dat de temperatuur en luchtvochtigheid niet kunnen gaan schommelen wat natuurlijk goed is voor het resultaat.

De laatste 3 dagen mogen de eieren uit het keersysteem, je haalt het keersysteem dan uit de broedmachine en dan leg je de eieren op het uitkomstrooster, dat is fijner voor de kuikens. Boven in de broedmachine zitten de voeler, de ventilator en het verwarmingselement. De kunststof ventilator verdeeld de warmte door de broedmachine.

...