Beoordelingen:

 
 

2282 beoordelingen

“ De goedkoopste en super snel”.
Bekijk alle beoordelingen »

"Ideaal in gebruik! Hiermee bespaar je veel tijd en je krijgt geen lelijke kieren in je hok"

Onze prijs: 9,95
(incl btw)
GAATNG
Op Voorraad
+

Draadcliptang

Met deze tang kun je draadclips om gaas heen klemmen. Het werkt super eenvoudig, je plaatst het draadclipje in de tang en houd de tang met de draaclip tegen het te verbinden gaas. Als je de tang in knijpt rolt de draadclip zich op en klemt zo het gaas tegen elkaar aan. Ideaal als je verschillende stukken gaas aan elkaar wilt bevestigen.

Deze tang is verkrijgbaar in 2 maten, 4mm en 6mm. Dit wil eigenlijk zeggen dat je er draadclips van 4 of 6mm breed me kunt ombuigen. We adviseren om voor gaas van 13 of 16mm een 4mm tang te gebruiken, gaas met een maaswijdte van 19 mm werkt beide goed en bij een maaswijdte van 25mm is het verstandig om een 6mm draadcliptang te gebruiken.

Video 1: Zo kun je al het gaas bevestigen, in het filmpje hebben we 13mm gaas gebruikt.

Video 2: Zo kun je 16mm, 19mm en 25mm gaas bevestigen, je kunt dit gaas ook aan elkaar vast maken als het al gemonteerd is (dit kan niet met 13mm gaas omdat de bek van de tang dan niet door het gaas past)

"WERKT Fantastisch!"

"Heb een mooie grote volière, maar er zaten een aantal gaten in, met deze tang, de clips en een rol gaas heb ik de slechte stukken vervangen en ziet m'n voliere er weer netjes uit"

Gebruik samen met de speciale draadclips

Video 1 - 13mm gaas

Video 2 - 16mm / 19mm en 25mm gaas

Ik heb deze tang gekocht voor het bevestigen van mijn afrastering, misschien dat het voor vogelgaas goed werkt maar voor mijn afrastering zijn deze clips te klein. Mocht hem gelukkig wel terug sturen enhad binnen 2 dagen mijn geld terug
Schrijf een beoordeling

...