Beoordelingen:

 
 

2282 beoordelingen

“ De goedkoopste en super snel”.
Bekijk alle beoordelingen »

Drinkfles konijn

Deze drinkfles gebruiken we zelf ook, ze zijn echt fijn in gebruik. Lekker stevig en je kunt ze gemakkelijk bijvullen en schoonmaken.

Adviesprijs: 5,50
Onze prijs: 2,50
(incl btw) U bespaart: €3,00 (55%)
KONDRI
Op Voorraad
+
Onze kwantumkortingen:
Aantal 24+
Prijs 2,25

Drinkfles Konijn' - De beste drinkfles voor knaagdierenDrinkbak konijn in hok

Als je een drinkfles voor je konijn koopt wil je niet elke week een uur bezig zijn met het schoonmaken en als je een aantal konijnen hebt is het ook niet fijn als de flessen alleen onder de kraan te vullen zijn. Daarom zijn wij opzoek gegaan naar een fles waarbij dit allemaal verleden tijd is.

'Drinkfles Konijn' heeft veel voordelen:

  • Je kunt hem gemakkelijk schoonmaken De complete deksel kan gemakkelijk van de fles gehaald worden waardoor je de fles gemakkelijk schoon kunt maken.
  • Inhoud van 1 liter of 0,5 liter - ideaal voor grote en kleine konijnen
  • Het is mogelijk de drinkfles vorstvrij te houden met de drinkflesverwarmer
  • Gemakkelijk vanaf de bovenkant te vullen, je kunt met een gieter langs de verblijven lopen en gemakkelijk alle flessen voorzien van water zonder de fles los te halen.
  • Super scherp geprijsd!

Dit product verkopen we veel aan de grotere fokkers omdat ze zo gemakkelijk zijn in gebruik en omdat ze gemaakt zijn van degelijke materialen. De fles is gemaakt van kunststof (PP), een buigzaam kunststof dat mee veert waardoor hij niet zo snel breekt als je hem laat vallen. Aan de nippel zit een bochtje dat gemaakt is van een hardere en sterkere soort kunststof. De RVS nippel die hierin gedraaid is heeft een zeer lange levensduur.

Hoe kun je de drinkfles voor konijnen schoonmaken?

Lekkage kan eigenlijk niet voorkomen maar mocht dit toch gebeuren dan is het in 99% van alleDrinkfles konijn binnenkantgevallen vervuiling van de nippel. Schoonmaken met bijv. chloor werkt dan perfect. De fles heeft een vierkante deksel die afneembaar is om de fles schoon te maken. Op de deze deksel zit een klepdeksel. Deze wordt gebruikt voor het vullen van de fles.


Hoe monteer je de drinkfles

De fles wordt geleverd incl. een verzinkte beugel voor het vastzetten van de fles aan het gaas. Deze beugel is gemaakt in een u vorm, hiermee klem je de fles vast aan het gaas. Je kunt er ook voor kiezen om een losse beugel bij te bestellen die je aan het gaas vast maakt en waar je de drinkfles gemakkelijk in en uit kunt halen, deze zijn verkrijgbaar voor 0,80. Daarnaast zijn er sinds kort de verstelbare beugels, deze beugel kun je gemakkelijk in hoogte verstellen waardoor de dieren altijd op de ideale hoogte kunnen drinken, daarnaast zijn ze heel gemakkelijk in gebruik doordat je de flessen erin klemt.Hoeveel kost deze drinkfles voor konijnen?

Een degelijke drinkfles voor een scherpe prijs! LET OP:

  • 1 liter drinkflessen vanaf 24 stuks, al verkrijgbaar voor € 2,75!!
  • 0,5 liter drinkflessen vanaf 24 stuks, al verkrijgbaar voor € 2,25!!

Wat konijnenfokkers vinden van deze drinkfles voor konijnen

drinkfles konijn bij teddybunnies

Melissa Janssen

"Voorheen had ik altijd van die standaard flessen, van die ronde met een rode dop. Echt verschrikkelijk waren ze. Ze vielen snel stuk en lekte best wel veel, echt wel een halve fles per dag waardoor het zaagsel nat werd. Ik wilde natuurlijk niet dat onze konijnen ziek werden en omdat ik bang was dat dat wel zou gebeuren als ze in het nat liggen, was ik heel veel tijd kwijt met het verschonen van de hokken.

Van een kennis hoorde ik van deze drinkflessen, dus ik wilde ze ook proberen. Nou ze bevallen heel erg goed, ze zien er netjes uit en onze konijnen snapten het meteen. Ik ben nu veel minder tijd kwijt doordat de hokken niet meer nat worden, maar ook doordat ik ze heel makkelijk kan vullen. Ik loop gewoon met een kan langs de hokken en vul de drinkflessen bij. En ze zijn nog goedkoper ook!

In een woord ideaal, ik kan ze echt iedereen aanraden."

Garantie

Kleinveeservice garantie

Is deze drinkfles toch niet helemaal wat je ervan had verwacht? Geen probleem! Wij hanteren een 14 dagen niet goed, geld terug garantie. Zonder vragen, zonder gezeur! Je krijgt het volledige order bedrag van ons terug. Alleen de kosten voor het retour zenden van zijn voor je eigen rekening.Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

Drinking bottle for Mink - Rabbits and Rodents


The best water bottle for rodents

If you buy new waterbottles for your rabbits, minks or other rodents, the most important is probably that:
- they are easy to clean, you do not want a weekly hour with clean bottles..
- that is strong, and doen't break when it falls (like the round red ones)
- They are easy to fill.

"Drink Bottle Mink - Rabbit - Rodent' has these advantages and more:

- You can easily clean it, the entire cover can be removed easily from the bottle so you can easily clean the bottle.
- Available in 1 liter or 0.5 liters - ideal for large and small minks
- Easy to fill from the top, you can walk with a watering can and fill them from the top. Because of the lid, the water stays clean.

Super competitively priced!

This product we sell a lot of the larger farms because they are so easy to use and because they are made of solid materials. The bottle is made of plastic (PP), a flexible plastic that ensures the bottle does not break. On the nipple is a curve which is made of a harder and stronger type of plastic. The stainless steel nipple that is turned herein has a very long life.

How can you for cleaning the water bottle?

Leakage may not actually occur but should nevertheless this happens, it is in 99% of all drinking bottle rabbit inside cases of pollution of the nipple. Clean with eg. Chlorine than works perfectly. The bottle has a square lid which is removable in order to clean the bottle. On top of the bottle is a green lid, which can be removed easly when you want to clean the bottle. This lid is used for the filling of the bottle.

How to fit the water bottle

The bottle will be delivered including an galvanized bracket for the fastening of the bottle to the gauze. This bracket is designed in a U shape, with this clip, you can connect your bottle onto the mesh.

You can also choose to order from loose bracket that you attach to the mesh and where you can easily get in and out of the water bottle, these are available for € 0.80.

In addition, there you can easily adjust the height recently adjustable brackets, the bracket so that the animals can always drink at the ideal height, they are also very easy to use, because you can 'click' the bottle into the bracket. € 2,35


PRICE of the waterbottle:

A solid water bottle at a great price! PAY ATTENTION:

1 liter drink bottles from 24 pieces, available for € 2.75 p.p. ( 1 = € 3.00)

0.5 liter drink bottles from 24 pieces, all available for € 2.25 !! ( 1 = € 2.50)

Warranty Service Guarantee

Is this waterbottle not quite what you expected? No problem! We use a 14 day money back guarantee. Without question, no whining! You get the full order amount of our back. Only send the cost of return are for your own account.