Beoordelingen:

 
 

2282 beoordelingen

“ De goedkoopste en super snel”.
Bekijk alle beoordelingen »

Drinknippel voor kippen en vogels

Deze nippel geeft gemakkelijk water! Super systeem voor een scherpe prijs

Adviesprijs: 2,00
Onze prijs: 1,60
(incl btw) U bespaart: €0,40 (20%)
Losse nippel voor vogels en kippen losse nippel + haaks verlengstuk losse nippel + vleugelmoer bevestiging -osse nippel + vleugelmoerbevestiging +  tstuk
AUTN36
Op Voorraad
+
Onze kwantumkortingen:
Aantal 10+ 20+ 50+ 500+ 1000+
Prijs 1,40 1,30 1,25 1,15 0,97

Waarom zou je kiezen voor een pluimvee drinknippel

Drinknippels zijn een fantastisch systeem om je dieren te voorzien van drinkwater, ze zorgen ervoor dat water afgesloten bewaard kan blijven en geven alleen water als het dier erom vraagt.

De traditionele nippels, die voornamelijk voor knaagdieren gebruikt worden, geven alleen water als de dieren onder tegen de nippel aan drukken. Voor knaagdieren werkt dit prima, zij drinken door te likken aan de nippel. Voor vogels en kippen werkt dit veel minder goed, vaak snappen de dieren het systeem niet, waardoor ze alleen bij toeval af en toe een druppel water krijgen. Zeker op warme dagen is het belangrijk dat je dieren voldoende drinkwater aankunnen en dat ze snappen waar ze het kunnen halen. Om het nippel drinksysteem ook voor kippen en vogels geschikt te maken is deze 360 graden nippel ontworpen. Deze nippel geeft water zodra er tegen aan getikt wordt. Het maakt niet uit of dit tegen de zijkant is, of aan de onderkant, het dier wordt altijd beloond met een druppel vers drinkwater.

Je kunt deze nippel los bestellen, of in combinatie met een een haaksverlengstuk (voor in drinkflessen) of een automatisch drinksysteem .


Deze nippels zijn gemaakt van RVS waardoor ze niet kunnen roesten en een lange levensduur hebben, het systeem is zo gemaakt dat ze gemakkelijk te reinigen zijn en niet lekken.

...