Beoordelingen:

 
 

2282 beoordelingen

“ De goedkoopste en super snel”.
Bekijk alle beoordelingen »

Dubbelwandige kippendrinkbak

Onze prijs: 18,95
(incl btw)
DM0612
Op Voorraad
+
  • Eigenschappen

Dubbelwandige drinkbak voor kippen

Deze dubbelwandige drinkbak voor kippen is heel erg sterk en gemakkelijk te vullen. Door de speciale dubbelwandige constructie is kun je de drinkbak heel eenvoudig via de bovenkant bijvullen. Ideaal product voor diegenen, die de ondersteboven te vullen drinkers niet handig vinden. Daarnaast is deze drinkbak heel fijn in de winter, door de dubbele wand bevriest het water minder snel.

Met het handige ophang systeem kun je de drinkbak eenvoudig ophangen en de gewenste hoogte instellen, zo blijft het water schoon.


Garantie

Kleinveeservice garantie

Is deze drinkbak toch niet helemaal wat je ervan had verwacht? Geen probleem! Wij hanteren een 14 dagen niet goed, geld terug garantie. Zonder vragen, zonder gezeur! Je kunt de -ongebruikte en onbeschadigde drinkbak naar ons terug sturen. Je krijgt het volledige order bedrag van ons terug. Alleen de kosten voor het retour zenden van zijn voor je eigen rekening.Wil je advies bij het kiezen van je drinkbak? Bel of mail ons dan gerust. We helpen je graag! 0497-844325 / info@kleinveeservice.nl


Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

...