Beoordelingen:

 
 

2282 beoordelingen

“ De goedkoopste en super snel”.
Bekijk alle beoordelingen »

Harold van Loon: "Prachtig en gemakkelijk in gebruik, stukken dikker als die van de bouwmarkt"
Adviesprijs: 82,00
Onze prijs: 59,95
(incl btw) U bespaart: €22,05 (27%)
GAAGRO
Op Voorraad
+

Groen gaas

Het is ideaal voor dierenverblijven. Als je verzinkt gaas gebruikt bij het maken van je dieren verblijf, komen je dieren soms minder mooi uit doordat het gaas erg opvalt. Dat is jammer, en daarom zijn we op zoek gegaan naar een goed alternatief. Dit hebben we gevonden in het groen en zwart gaas. Doordat het niet blinkt zoals verzinkt gaas zijn de dieren veel beter te zien en komen ze beter tot hun recht. Ook voor de dieren in het dieren verblijf is het fijner doordat het gaas niet zo opvalt.

Groen gaas hebben we in de de maat 13mm x13mm en de draaddikte is 0,8mm draad. Door de groene pvc laag wordt de totale dikte 1,2 mm en dit is heel stevig en niet te vergelijken met het geplastificeerde gaas van de meeste bouwmarkten. Groen gaas is verkrijgbaar op rollen van 25 meter lang en met een hoogte van 0,5 of 1 meter.

Specificatie groen gaas:

  • Maaswijdte: 13mm x 13mm
  • Draaddikte: 0,8mm staal met daar omheen 0,4 mm pvc wat samen een draaddikte van 1,2mm maakt
  • Rol: 25mtr x 0,5mtr EURO 59,95
  • Rol: 25mtr x 1mtr EURO 114,95

Het kan voorkomen dat je een dierenverblijf met een andere afmeting wilt bouwen. Bijvoorbeeld een volière met een hoogte van 1,5 mtr, dan kun je kiezen voor een rol van 0,5mtr en een rol van 1mtr. Je kunt het gaas vervolgens aan elkaar bevestigen met behulp van draadclips en een draadcliptang.

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

...