Beoordelingen:

 
 

673 beoordelingen

“ De goedkoopste en super snel”.
Bekijk alle beoordelingen »

Keersysteem 42 eieren

Save 12%

Keer uw eieren automatisch met dit keersysteem

List price: 49,00
Onze prijs: 43,00
(Including tax) You save: €6,00 (12%)
AT42
In stock
+


Automatisch keersysteem voor 42 eieren


Volautomatische systeem om eieren te keren met een capaciteit van 42 eieren. De 6 eierrekjes kunnen ieder 7 eieren houden en zijn geschikt van kriel- of fazanteneieren tot grote kippeneieren.

Hoe werkt het automatisch keersysteem voor 42 eieren Een speciale motor zorgt ervoor dat de eieren 1x per 2 uur gedraaid worden. De motor is 12 Volt en is aangesloten op een adapter. Omdat de motor een snoertje heeft van 30 cm met een contrastekker kunt u deze eenvoudig door een opening van de broedmachine naar buiten leiden en de adapter aansluiten. De adapter heeft een voldoende lang aansluitsnoer van ongeveer 170 cm.

Technische informatie over het automatisch keersysteem:

Buitenmaten van de keerautomaat zijn 39.5x39.5 cm.

Deze keerautomaat is bijzonder geschikt om in te bouwen in een bestaande of zelf te bouwen broedmachine. Zeer degelijk en relatief goedkoop! Ook geschikt om eieren te bewaren voor inleg in een broedmachine zodat u ze niet dagelijks handmatig moet draaien. Gemaakt van ABS kunststof.

Let op! Het duurt de eerste keer 4 uur alvorens de motor de eieren keert, het motortje moet zich opdraaien. Vervolgens worden de eieren elke 2 uur gekeerd.

Werkt prima goed en netjes uitgelegd hoe het product werkt
Write a review

...