Beoordelingen:

 
 

2282 beoordelingen

“ De goedkoopste en super snel”.
Bekijk alle beoordelingen »

Kippengaas 100cm x 25mtr

"Na 8 jaar buiten nog geen roestvlekje te vinden"

Adviesprijs: 129,95
Onze prijs: 114,95
(incl btw) U bespaart: €15,00 (12%)
GAAKIP
Op Voorraad
+

Kippengaas

Waarom goed kippengaas je kippen beschermd tegen rovers

vos bij kippen

Bij het maken van een kippenren is het niet alleen belangrijk dat je dieren binnen blijven, maar ook dat vossen, ratten, marters en bunzingen buiten blijven. Bij gebruik van dun of enkel verzinkt gaas kunnen deze roofdieren je dierenverblijf gemakkelijk binnendringen. Doordat kippen in het donker nagenoeg niets zien zijn ze een gemakkelijke prooi, en heeft een nachtelijk bezoekje van deze roofdieren vaak fatale gevolgen voor je dieren. Het is heel belangrijk om het ongedierte buiten te houden. Dit kun je doen door voor dubbel verzinkt kippengaas met een stevige draaddikte te kiezen. Het beschermd je pluimvee tegen de roofdieren.


Waarom de draaddikte van het kippengaas belangrijk is

dun volieregaas

De dikte van de draad waarmee het kippengaas is gemaakt zorgt voor stevigheid, zodat het niet inzakt en mooi strak blijft staan. Hierbij is de regel, hoe groter de mazen hoe dikker draad. Kippengaas met mazen van 13x13mm en een draaddikte van 1,05mm is al behoorlijk stevig en zakt echt niet zomaar in, terwijl kippengaas met mazen van 25x25mm met dezelfde draaddikte helemaal niet zo stevig is. Dit komt omdat er dan minder metaal per m2 gebruikt wordt.

Met stevig gaas maak je het voor roofdieren veel lastiger om je dierenverblijf binnen te dringen. Dit dikke, dubbel verzinkte gaas knagen ze niet door en doordat het niet roest blijft het gaas zijn stevigheid behouden.

Waarom kippengaas van Avinet niet roest

Natuurlijk is verroest gaas voor je kippenren of hok niet mooi, maar er is nog een andere belangrijke reden waarom roest absoluut niet wenselijk is.

Als het kippengaas roest wordt het snel dunner waardoor knagers als ratten en marters gemakkelijker naar binnen kunnen dringen, met alle gevolgen van dien. Gaas dat maar 1x verzinkt is gaat gemakkelijk roesten, het is kwetsbaar omdat er maar een heel dun beschermlaagje op zit. Dit gaas van de Europese fabrikant Avinet is dubbel verzinkt waardoor het een dikke beschermlaag heeft en niet roest.


Eigenschappen van Avinet kippengaas

De voordelen: Stevig, dik gaas, waardoor je dieren goed beschermd zijn tegen roofdieren en het gaas mooi strak blijft staan.

  • Dubbel verzinkt, waardoor het kippengaas een dikke beschermlaag heeft en niet gaat roesten.
  • Binnen 2 werkdagen thuis bezorgd, kun je lekker snel aan de slag en hoef je het niet zelf in en uit de auto te tillen. Vanaf 99,00 versturen we het gaas ook nog eens GRATIS, daaronder bedragen de verzendkosten 6,95.
  • Niet goed geld terug, is het toch niet wat je ervan had gedacht? Geen probleem, als je het binnen 14 dagen terug stuurt, betalen we je het volledige aankoop bedrag, binnen 2 werkdagen, terug.
  • Europese kwaliteit, dit gaas komt van de Italiaanse producent Avinet en is van oerdegelijke kwaliteit.
  • Scherp geprijsdgaas onze wei

Onze ervaring met dit kippengaas

Wij gebruiken het gaas zelf als afrastering met een houten frame, dit gaas leent zich daar perfect voor. Het is stevig, gemakkelijk te spannen en slijtvast. De foto's hierboven zijn 5 jaar na het aanbrengen van het gaas gemaakt. Het zit nog overal strak en is vrij van roest, natuurlijk mag je dit ook zelf komen bekijken.

Wij hebben op deze foto 19x19x1,45mm gaas gebruikt.


Wat klanten van dit gaas vinden:

Charles Timmers

'Voor mijn kippen wilde ik een nieuwe ren maken en was daarom opzoek naar kippengaas. De ren die ik had, had ik nog niet zo heel lang, een jaar of 5. Hij voldeed nog wel maar was op verschillende plaatsen doorgeroest en het gaas was niet meer strak gespannen en daardoor zag de ren er niet meer uit. Na een lange zoektocht op google, ik wilde dit keer stevig kippengaas, had ik het bij Kleinvee gevonden. Ik wachtte nog wel een tijdje met bestellen, het blijft toch een behoorlijk bedrag... De reviews van deze site haalde me uiteindelijk over om tocht te bestellen. Ik was blij dat ik het had gedaan, de volgende dag werden de rollen meteen geleverd. Nog lekker voor het weekeind. Samen met mijn vrouw hebben we de ren in 1 zaterdag gemaakt. Het was een hele klus maar nu ziet het er strak uit en kunnen wij en onze kippen weer genieten van de tuin.
Ik ben heel content met dit gaas, het is gemakkelijk om mee te werken en ziet er goed uit. Dit gaas kan ik iedereen aanraden, de prijs is goed en de kwaliteit is super.'


In welke maaswijdte is het kippengaas verkrijgbaar?

In ons assortiment vind je kippengaas in 4 maaswijdtes namelijk 13x13 mm, 16x16 mm, 19x19 mm en 25x25 mm en diverse draaddiktes. Wij leveren voornamelijk rollen met een hoogte van 1.00 m en een lengte van 25 m. Het kippengaas van 19x19mm is ook verkrijgbaar in rollen van 50cm hoog. Wil je advies bij het kiezen van je kippengaas? Bel of mail ons dan gerust. We helpen je graag! 0497-844325 / info@kleinveeservice.nl

Garantie

Kleinveeservice garantie

Is dit kippengaas toch niet helemaal wat je ervan had verwacht? Geen probleem! Wij hanteren een 14 dagen niet goed, geld terug garantie. Zonder vragen, zonder gezeur! Je krijgt het volledige order bedrag van ons terug. Alleen de kosten voor het retour zenden van zijn voor je eigen rekening.Wil je advies bij het kiezen van je kippengaas? Bel of mail ons dan gerust. We helpen je graag! 0497-844325 / info@kleinveeservice.nl

'Voor mijn hobby was ik opzoek naar volieregaas voor mijn vogels, ik had bij ons in Belgie al eens iets gekocht maar toen ik dat binnen kreeg was het niet wat ik ervan had verwacht. De draad was dun, de vogels bleven er wel door binnen, maar het gaas bleef niet goed zitten en het zag er niet strak uit. Toen het na een half jaar begon het te roesten was de maat vol en ben ik opzoek gegaan naar nieuw gaas. Omdat ik niet nog eens dezelfde fout wilde maken, ben ik het zelf bij Kleinveeservice gaan halen, ik heb de verschillende draaddiktes bekeken en op advies van Perrie ben ik gegaan voor het 13x13 gaas met een draaddikte van 1,05mm voor mijn wildzang.
Ik ben heel content met dit gaas, het is gemakkelijk om mee te werken en ziet er goed uit. Inmiddels ben ik al verschillende malen terug geweest om bij te halen om mijn volière groter te maken. Het gefluit dat je nu hoort bij ons in de tuin is zo mooi, mijn vrouw en ik genieten elke dag van de vogels. Dit gaas kan ik iedereen aanraden, de prijs kwaliteit verhouding is ongekend!'
Schrijf een beoordeling

...