Beoordelingen:

 
 

2282 beoordelingen

“ De goedkoopste en super snel”.
Bekijk alle beoordelingen »

Konijnenvoerbak creme

Besparing 24%

"Ik gebruik deze voerbakken nu een jaar en ben er kei blij mee"

Adviesprijs: 4,25
Onze prijs: 3,25
(incl btw) U bespaart: €1,00 (24%)
NYLCRE
Op Voorraad
+
Onze kwantumkortingen:
Aantal 10+
Prijs 3,00

Sterke konijnenvoerbak in de kleur creme

Vaak zie je dat konijnen schaaltjes en bakjes met voer omlopen of er doorheen lopen, het voer wordt verspilt en dat is natuurlijk zonde, want goed voer is duur.

Met dit nieuwe product kunnen de konijnen niet meer door het voer lopen. De bakjes zijn zo gemaakt dat ze eenvoudig aan een wand of aan het gaas bevestigd kunnen worden. Ook gedacht aan "slimme" konijnen, die de bakjes los proberen te krijgen van de wand, is gedacht. Het bakje kan namelijk alleen los geklikt worden van het montage setje door een beveiligings klipje in te drukken, zo kun je zelf het bakje gemakkelijk los halen en schoonmaken of bijvullen en zit het voor de konijnen stevig vast.Sterke voederbak voor vogels

Wij vinden deze konijnenvoerbak zelf echt een aanrader, het is de ideale voerbak voor knaagdieren en wordt ook vaak voor papegaaien, kippen en andere vogels gebruikt. De voerbak is super degelijk doordat hij gemaakt is van nylon versterkt met glasvezel, daardoor zijn ze bijna onverwoestbaar.

De konijnenvoerbak is leverbaar in de volgende varianten:

  • Kleur: crème of bruin
  • Maat: 300ml - 400ml en 600ml

De randen van deze konijnenvoerbak hebben een RVS bescherming, daardoor is aanvreten uitgesloten. Deze RVS rand dient tevens als "uitkrabbescherming", zo heb je veel minder vermorsing.

Je kunt deze voerbak eenvoudig vastschroeven aan de wand van het konijnenhok of in combinatie met het montage setje, aan gaas. Dit montagesetje bestaat uit een glasvezel plaat met beveiligingsclip, waarin het bakje vast geschoven kan worden.

Garantie

Kleinveeservice garantie

Wij staan 100% achter dit product, maar is deze konijnenvoerbak toch niet helemaal wat je ervan had verwacht? Geen probleem! Wij hanteren een 14 dagen niet goed, geld terug garantie. Zonder vragen, zonder gezeur! Als je het product, ongebruikt en onbeschadigd retour stuurt binnen deze periode krijg je het volledige order bedrag van ons terug. Alleen de kosten voor het retour zenden van zijn voor je eigen rekening.

...