Beoordelingen:

 
 

2282 beoordelingen

“ De goedkoopste en super snel”.
Bekijk alle beoordelingen »

"Na 8 jaar buiten nog geen roestvlekje te vinden"

Adviesprijs: 219,95
Onze prijs: 199,95
(incl btw) U bespaart: €20,00 (9%)
GAANER
Op Voorraad
+

Product eigenschappen Avinet nertsengaas:

 • Lengte van de rol: 25 meter
 • Hoogte van de rol: 100 cm
 • Afwerking: Dubbel verzinkt
 • Haaksheid: Op het oog haaks, het kan echter voorkomen dat het bovenste vakje niet meer recht boven het onderste vakje staat als je hem af rolt.
 • Fabrikant: Avinet
 • Draaddikte: Leverbaar in 3 draaddiktes namelijk 1,45mm - 1,75mm - 2,05mm
 • Maaswijdte: Leverbaar in 2 maaswijdtes namelijk 19x19mm en 25x25mm.

Wij leveren voornamelijk rollen met een hoogte van 1.00 m en een lengte van 25 m. Het nertsengaas van 19x19mm is ook verkrijgbaar in rollen van 50cm hoog.


De voordelen van Avinet nertsengaas

 • Stevig, dik gaas, waardoor roofdieren buiten blijven en het gaas mooi strak blijft staan.
 • Dubbel verzinkt, waardoor het gaas een dikke beschermlaag heeft en niet gaat roesten. (enkel verzinkt gaas roest snel doordat het een hele dunnen beschermlaag heeft)
 • Binnen 2 werkdagen thuis bezorgd, kun je lekker snel aan de slag en hoef je het niet zelf in en uit de auto te tillen. Bij een order bedrag vanaf 99,00 versturen we het gaas ook nog eens GRATIS'
 • Niet goed geld terug, is het toch niet wat je ervan had gedacht? Geen probleem, als je het binnen 14 dagen terug stuurt, betalen we je het volledige aankoop bedrag, binnen 2 werkdagen, terug.
 • Europese kwaliteit, dit gaas komt van de Italiaanse producent Avinet en is van oerdegelijke kwaliteit.
 • Scherp geprijsd


Zo ziet dit nertsengaas er na 5 jaar uit:

Avinet nertsengaas is stevig en slijtvast. Wij gebruiken het gaas zelf ook voor het afzetten van onze wei, zoals je ziet op de linker foto hieronder. Zowel de linker als de rechter foto zijn 5 jaar na het aanbrengen van het gaas gemaakt. Het nertsengaas zit nog overal mooi strak en is vrij van roest. Wilt je het gaas eerst zelf zien? Kom gerust langs, het adres is Neterselseweg 11 5531PH in Bladel.


voliere gaas als hekwerk

Garantie

Kleinveeservice garantie

Is dit nertsengaas toch niet helemaal wat je ervan had verwacht? Geen probleem! Wij hanteren een 14 dagen niet goed, geld terug garantie. Zonder vragen, zonder gezeur! Je krijgt het volledige order bedrag van ons terug. Alleen de kosten voor het retour zenden van zijn voor je eigen rekening.


Waar let je op bij het kopen van nertsengaas?

We horen van veel klanten terug dat ze niet weten waar ze bij het kopen van gaas op moeten letten. Dit heeft helaas als gevolg dat veel mensen thuis komen met gaas van bedroevend slechte kwaliteit, terwijl ze voor hetzelfde geld goed Europees gaas hadden kunnen kopen.

Omdat we dit jammer vinden, leggen we hieronder in 3 eenvoudige punten uit waar je op kunt letten bij het kopen van nertsenaas, zodat jij deze fout niet hoeft te maken.

1. Maaswijdte en draaddikte van nertsengaas

Nertsen gaas heeft een minimale maaswijdte van 19mm en een maximale maaswijdte van 25mm. Als draaddikte adviseren we minimaal 1,45mm.

2. Verzinkt nertsengaas

Gaas heeft vaak een bescherm laag, deze laag beschermd het gaas tegen roesten.Dit kan een kunststof laag zijn en in het geval van Nertsen gaas is dat bijna altijd een laag zink. De kwaliteit van deze zinklaag is bepalend voor de levensduur van het gaas. Als het verzinken van het gaas niet goed gebeurd krijgt het al snel na het monteren roestvlekken op de plaatsen waar het nertsen gaas niet goed verzinkt is. Ons nertsen gaas is dubbel verzinkt, wij adviseren om buiten nooit enkel verzinkt gaas te gebruiken omdat de kans op beschadiging hierbij te groot is

3. Is het gaas exact haaks?

Op het oog is bijna al het gaas haaks, rol je echter de hele rol af dan kan het soms zijn dat de bovenste maas niet exact meer boven de onderste maas staat.

Heb je exact haaks gaas nodig, omdat je het bijvoorbeeld over een aluminium frame spant? Kies dan voor Premiumgaas. Dit gaas is 3x verzinkt en exact haaks. Wil je het gaas gebruiken voor bijvoorbeeld een ren of dierenverblijf en is het niet erg als er op 25mtr 1 of 2 cm verschil zit tussen het bovenste en onderste vakje? Dan kun je kiezen voor het nertsengaas bovenaan deze pagina. Dit gaas is van Europese topkwaliteit en zeer vriendelijk geprijsd.


Wil je advies bij het kiezen van je nertsengaas?

Bel of mail ons dan gerust. We helpen je graag! 0497-844325 / info@kleinveeservice.nl

'Voor mijn hobby was ik opzoek naar volieregaas voor mijn vogels, ik had bij ons in Belgie al eens iets gekocht maar toen ik dat binnen kreeg was het niet wat ik ervan had verwacht. De draad was dun, de vogels bleven er wel door binnen, maar het gaas bleef niet goed zitten en het zag er niet strak uit. Toen het na een half jaar begon het te roesten was de maat vol en ben ik opzoek gegaan naar nieuw gaas. Omdat ik niet nog eens dezelfde fout wilde maken, ben ik het zelf bij Kleinveeservice gaan halen, ik heb de verschillende draaddiktes bekeken en op advies van Perrie ben ik gegaan voor het 13x13 gaas met een draaddikte van 1,05mm voor mijn wildzang.
Ik ben heel content met dit gaas, het is gemakkelijk om mee te werken en ziet er goed uit. Inmiddels ben ik al verschillende malen terug geweest om bij te halen om mijn volière groter te maken. Het gefluit dat je nu hoort bij ons in de tuin is zo mooi, mijn vrouw en ik genieten elke dag van de vogels. Dit gaas kan ik iedereen aanraden, de prijs kwaliteit verhouding is ongekend!'
Schrijf een beoordeling

...