Retourneren

Bij KleinveeService.nl altijd alles 14 dagen op zicht
Bij KleinveeService.nl hebt u voor al uw bestellingen een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in uw bezit is. Binnen deze termijn heeft u het recht uw bestelling zonder opgave van reden te annuleren, dit kunt u doen door onderstaand formulier te mailen naar info@kleinveeservice.nl. Als de bestelling geannuleerd is krijgt u nog eens 14 dagen de tijd om de bestelling bij ons terug te bezorgen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Kleinveeservice zijn voor uw eigen rekening.

Controleer direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, neem dan binnen 24 uur na ontvangst contact met ons op om dit te melden. Wanneer u niet tevreden bent over het artikel, dan kunt u het binnen de zichttermijn, zonder opgaaf van reden retourneren. Ook actieartikelen kunt u binnen de zichttermijn retourneren, tenzij anders vermeld bij de artikelinformatie op de website.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u onderstaande formulier invullen en retourneren via info@kleinveeservice.nl

KleinveeService.nl hanteert regels voor retourneren.

  • Mocht u de bestelling willen retourneren, dan kan dit uitsluitend als deze:
  • Binnen de zichttermijn van 14 dagen wordt melding gemaakt als men de order wil retourneren
  • Als de bestelling geannuleerd is krijgt u nog eens 14 dagen de tijd om de bestelling bij ons terug te bezorgen.
  • In de onbeschadigde, niet beschreven, originele fabrieksverpakking zit.
  • Compleet, niet gebruikt en onbeschadigd is.
  • Geopende artikelen die niet voldoen aan het bovenstaande blijven uw eigendom. Wij sturen deze artikelen naar u terug en brengen de gemaakte kosten in rekening.
  • Raadpleeg voor meer informatie onze algemene voorwaarden
  • Warmtelampen kunnen niet geretourneerd worden.


Zelf terugbrengen
U kunt de artikelen ook zelf terug komen brengen, na een telefonische afspraak.

Retoursafspraak

Kunt u geen gaatje in je agenda vinden om de spullen zelf terug te brengen? Dan kunt u ook een retoursafspraak met KleinveeService.nl maken. U kunt uw retoursopdracht doorgeven door te bellen met onze klantenservice op nummer +31 (0)497-844325. U kunt zelf aangeven op welke dag u de bestelling wilt laten ophalen. Voor kleinere artikelen kan dit op iedere werkdag (na 24 uur). Voor grotere artikelen wordt in overleg een afspraak gemaakt. De kosten voor het retour zenden van kleine artikelen, tot 30kg bedragen € 9,95, voor grote artikelen bedragen de kosten voor het retourzenden € 44,00

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om uw pakket via een andere weg aan KleinveeService.nl te retourneren. Wij raden de klanten wel aan dit aangetekend te doen zodat het pakket niet bij de post verloren kan gaan.

Ik heb een tegoed
Als u uw bestelling via een vooruitbetaling of per iDEAL hebt betaald en u retourneert het artikel, dan wordt het aankoop bedrag, incl. eventuele betaalde verzendkosten voor het heenzenden van uw bestelling, automatisch binnen 14 dagen teruggestort. Wanneer u op een andere wijze hebt betaald, bijvoorbeeld via acceptgiro of Paypall, dan wordt het bedrag automatisch verrekend met uw openstaande bestellingen en/of saldo bij Kleinveeservice.nl.

Mocht na de verwerking van een retour een tegoed zijn ontstaan, dan wordt dit automatisch verrekend met uw volgende bestelling. Besteld u niks, dan storten wij uw tegoed automatisch binnen 14 dagen terug op het bij ons bekende rekeningnummer.

Retour adres

Kleinveeservice.nl

Neterselseweg 11
5531PH Bladel
info@kleinveeservice.nl
0497-844325
KVK 17281062
BTW NL822161448b01

Formulier voor herroeping:

Vul dit formulier in en stuur het mee met uw retour zending

— Aan
Kleinveeservice
Neterselseweg 11
5531PH Bladel
info@kleinveeservice.nl
0497-844325

Ik deel u hierbij mede dat ik onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende levering van goederen herroep:

- Besteld op (DD-MM-YYYY):

- Bestelnummer :

- Ontvangen op (DD-MM-YYYY):

- Uw naam:

- Uw Adres:

- Uw IBAN Rekeningnummer:

- Uw Handtekening (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)- Datum van retourzending: