Beoordelingen:

 
 

2282 beoordelingen

“ De goedkoopste en super snel”.
Bekijk alle beoordelingen »

RVS Drinknippel met Montagesysteem

Onze prijs: 1,95
(incl btw)
AUTNMO
Op Voorraad
+
  • Eigenschappen

RVS Drinknippl met montagesysteem

Met het automatisch drinksystemen zijn uw dieren altijd gegarandeerd voorzien van vers water. Het drinksysteem is heel goed toepasbaar voor kippen, konijnen, cavia's en vogels. Om ervoor te zorgen dat de druk niet te hoog is, kun je de vlotterbak of het waterreservoir het beste niet te hoog boven de nippels hangen (max 50cm). Als je het waterreservoir hoger zou hangt wordt de druk groter en kan de nippel gaan lekken.

Hoe werkt het automatisch drinksysteem:

U sluit een vlotterbak aan op de waterleiding. Vervolgens sluit u een pvc slang van 10mm aan op de vlotterbak. Dit kunt u doen met een slang aansluiting. Deze slang kunt u leiden naar één drinkbakje, of u kunt er voor kiezen om een t-stuk te plaatsen en zo na het eerste drinkbakje door te gaan naar het volgende hok om daar ook weer een drinkbakje te monteren. We hebben verschillende soorten drinkbakjes:

  • Drinkcup met montagesysteem groot of klein
  • Drinkcup met klemsysteem groot of klein
  • Automatisch drinkbakje rood/zwart
  • RVS Drinknippel met montagesysteem
  • RVS Drinknippel met klemsysteem

Als er een dier drinkt wordt het drinkbakje bijgevuld met water uit de vlotterbak en deze vult zich op zijn beurt weer bij met leidingwater. Een opmaat gemaakt drinksysteem, eenvoudig en degelijk!

Het drinknippel systeem is leverbaar met 2 soorten drinknippel:

De knaagdiernippel:

De knaagdiernippel is een RVS nippel die water geeft als de nippel omhoog gedrukt wordt. De nippel is gemaakt van 100% RVS. Dit zorgt ervoor dat het systeem duurzaam is en niet gaat roesten.

De pluimveenippel:

De pluimveenippel is een RVS 360 graden nippel waar de kippen en kwartels gemakkelijker uit kunnen drinken. Bij de knaagdiernippels moet de nippel omhoog gedrukt worden voor er water uit komt, deze nippel geeft veel sneller water, als je hem naar boven, onder links of rechts duwt komt er al water uit.

De nippel is gemaakt van 100% RVS. Dit zorgt ervoor dat het systeem duurzaam is en niet gaat roesten.

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

...