Beoordelingen:

 
 

2282 beoordelingen

“ De goedkoopste en super snel”.
Bekijk alle beoordelingen »

Drinknippel met vleugelmoer

Adviesprijs: 2,25
Onze prijs: 2,00
(incl btw) U bespaart: €0,25 (11%)
AUTNVL
Op Voorraad
+
Onze kwantumkortingen:
Aantal 10+ 25+ 50+
Prijs 1,80 1,70 1,65
  • Eigenschappen

RVS Drinknippel met klemsysteem

Met het automatisch drinksystemen zijn je dieren altijd voorzien van vers water. Het drinksysteem is heel goed toepasbaar voor kippen, konijnen, cavia's en vogels. Om ervoor te zorgen dat de druk niet te hoog is, kun je de vlotterbak of het waterreservoir het beste niet te hoog boven de nippels hangen (max 50cm). Als je het waterreservoir hoger zou hangt wordt de druk groter en kan de nippel gaan lekken.

Hoe werkt het automatisch drinksysteem:

Je sluit een vlotterbak aan op de waterleiding. Vervolgens sluit je een slang van 10mm aan op de vlotterbak. Dit kunt u doen met een slang aansluiting. Deze slang verbind je vervolgens aan een drinkbakje of drinknippel. Als je meerdere drinkpunten wilt aansluiten op 1 vlotterbak/waterreservoir, kun je gebruikmaken van t-stuks.


Het vleugelmoersysteem

Het vleugelmoersysteem werkt heel eenvoudig, je draait de vleugelmoer van het nippelsysteem af. Steekt de slangaansluiting door het gaas en vervolgens zet je het vast met de vleugelmoer.

De drinknippels zijn verkrijgbaar in 3 systemen:

  • Het klem systeem: Dit systeem klem je eenvoudig vast in het gaas, gemakkelijk te verwijderen maar zit minder stevig vast.
  • Het vleugelmoersysteem: Dit systeem zet je vast aan het gaas mbv een vleugelmoer, zit goed vast en is gemakkelijk te bevestigen
  • Het montage systeem: Dit systeem zet je vast met schroefjes, zit heel goed vast maar is wat meer werk om te monteren.

De drinknippel met vleugelmoersysteem is leverbaar met 2 soorten drinknippel:

De knaagdiernippel:

De knaagdiernippel is een RVS nippel die water geeft als de nippel omhoog gedrukt wordt. De nippel is gemaakt van 100% RVS. Dit zorgt ervoor dat het systeem duurzaam is en niet gaat roesten.

De pluimveenippel:

De pluimveenippel is een RVS 360 graden nippel waar de kippen en kwartels gemakkelijker uit kunnen drinken. Bij de knaagdiernippels moet de nippel omhoog gedrukt worden voor er water uit komt, deze nippel geeft veel sneller water, als je hem naar boven, onder links of rechts duwt komt er al water uit.

De nippel is gemaakt van 100% RVS. Dit zorgt ervoor dat het systeem duurzaam is en niet gaat roesten.

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

...