Beoordelingen:

 
 

2282 beoordelingen

“ De goedkoopste en super snel”.
Bekijk alle beoordelingen »

Verm-X

Afbeeldingsresultaat voor 100% natuurlijk

Onze prijs: 12,00
(incl btw)
VERMX
Op Voorraad
+
Onze kwantumkortingen:
Aantal 2+
Prijs 8,00

Waarom je met Verm-X darmparasieten voorkomt

Als je dieren last hebben van darmparasieten wil je daar snel iets aan doen. Elk dier draagt darmparasieten met zich mee, deze vormen pas een probleem op het moment dat de balans in de darmen is verstoord en de weerstand van de dieren is verzwakt. De wormen profiteren hiervan en vermenigvuldigen zich explosief. Als ze besmet zijn worden je dierensteeds zwakker en daardoor vatbaarder voor andere ziektes.


Darm-parasieten

Om problemen met darmparasieten te voorkomen, ontwormen veel dierhouders hun dieren regelmatig. Vaak gebeurd dit preventief, zonder dat een wormbesmetting is aangetoond. De dieren krijgen medicijnen toegediend zonder dat er iets te genezen valt. Dit brengt risico’s met zich mee. De parasieten kunnen resistent worden voor het geneesmiddel, wanneer het medicijn vervolgens dan echt nodig is werkt het niet meer.

Preventief medicijnen toedienen is niet wenselijk, daarom heeft Verm-X een speciaal kruiden preparaat ontwikkeld. Het preparaat bevat kruiden die de wormen verdrijven uit het lichaam en het bevat kruiden die de inwendige parasieten doden.

Een andere belangrijke eigenschap van Verm-X is dat het daarbij, in tegenstelling tot veel medicijnen, samenwerkt met het lichaam. Ze verhogen de weerstand van de dieren en de kruiden zorgen voor een gezonde darmflora wat aanzienlijk minder interessant voor wormen is.


Verm-X tegen darmparasieten werkt:

 • Door de inwendige paracieten te doden
 • Door de wormen uit het lichaam te verdrijven
 • Door de darmflora gezond te houden

Een super recept waar geen parasiet tegen bestand is!

 • Aanbevolen door dierenartsen
 • Verminderd het medicijn gebruik
 • Dieren vinden het erg lekker
 • Geen resistentie bekend
 • 100% natuurlijke ingrediënten
 • kippen blijven leggen en je de eieren gerust kunt eten


Lees de recensies van Verm-X gebruikers

Rene Vanvels - Hollandse Langoor

"Ik had zelf eerlijk gezegd mijn twijfels over Verm-X, ik dacht het zijn maar kruiden en hoe kunnen die er nou voor zorgen dat mijn konijnen van de wormen afkomen. Maar ik zat ernaast, het resultaat was verbluffend.

Vier weken geleden belde ik de dierenarts, een van mijn konijnen had wormen in de ontlasting. Het waren er niet veel, maar ik wist dat de gezondheid en weerstand van mijn dieren verslechteren en ondernam daarom meteen actie. Mijn dierenarts adviseerde me om mijn dieren Verm-X te geven, ze zei dat ze daar goede resultaten van had gezien. Ik had er zelf eerlijk gezegd mijn twijfels over, ik dacht het zijn maar kruiden en hoe kunnen die er nou voor zorgen dat mijn konijnen van de wormen afkomen. Omdat de dierenarts het adviseerde ben ik het toch gaan proberen, het resultaat was echt verbluffend! Ik heb gedurende de eerste 14 dagen een dubbele dosis gegeven, na 1 week begonnen de wormen minder te worden en zag ik er af en toe nog 1 en na 9 dagen zag ik er al geen meer!Ik ben heel blij dat ik nu eindelijk een natuurlijk middel heb gevonden tegen de wormen en blijf het zeker geven!"

Voor iedereen met konijnen, het werkt super! Ik kan het echt aanbevelen!"
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ashley Bramall - Duivenmelker

"Ik geniet van mijn duiven, dat deed ik al toen ik als kleine jongen met mijn vader mee mocht. Na een pauze van een aantal jaar, er zijn maar weinig puberende jongens die duiven houden, besloot ik weer te beginnen met mijn hobby, inmiddels heb ik 31 duiven. Mijn vader gaf de duiven altijd het beste mais en probeerde om de duiven geen chemische middelen toe te dienen. Ik pak het op de zelfde manier aan, met groot succes. De natuurlijke kruiden van Verm-X zorgen ervoor dat mijn dieren gezond en sterk zijn. Ik geef ze regelmatig elke maand een kuur Verm-X voor sportduiven, daarnaast geef ik ze Poutry Zest om ze te helpen na het rui proces.
Verm-X speelt zeker een grote rol in het gezond en sterk houden van mijn vogels en het geeft ze een top conditie waardoor ze bij de wedstrijden kunnen pieken! Ik raad het alle duivenhouders aan, echt een top product!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hoe gebruik je Verm-X:

Dosering van korrels Verm-X bij knaagdieren:

 • Konijnen: dagelijks een vol maatschepje Verm-X brokjes per dier. (toevoegen aan het voer)
 • Cavia’s en hamsters: dagelijks een afgestreken maatschepje Verm-X brokjes (toevoegen aan het voer)


Dosering van korrels Verm-X bij pluimvee:
Geef je kip, eend, kalkoen of gans elke maand een kuur van 3 dagen. Als je net begint met Verm-X of als je vermoed dat ze last hebben van wormen, geef ze dan gedurende 3 dagen aan een gesloten een dubbele dosis.


Dosering bij de vloeibare Verm-X voor pluimvee:
Voeg 3 dagen per maand 1,5ml Verm-X per dier toe aan ongeveer 50 ml drinkwater of op een stukje brood. Herhaal dit elke maand.Ganzen en Kalkoen: Voeg 3 dagen per maand 3ml per dier toe aan 50 ml drinkwater of op een stukje brood. Herhaal dit elke maand.
Bij dieren onder de 4 maanden mag de dosis gehalveerd worden, vanaf 4 maanden kun je de volledige dosis geven.

Belangrijk:
Als je dieren buitenlopen is het heel belangrijk dat er geen schaaltjes en pannetjes staan waaruit ze kunnen drinken, het is echt de bedoeling dat ze de dosis gedurende deze 3 dagen elke dag binnen krijgen.

Verm-X wordt altijd geleverd met een handige maatbeker/ maats

Verm-X wordt altijd geleverd met een handige maatbeker/ maatschep.


...