Beoordelingen:

 
 

2282 beoordelingen

“ De goedkoopste en super snel”.
Bekijk alle beoordelingen »

Besparing 11%

Met deze vlotterbak kunt u lagedruk drinkbakjes voorzien van water

Adviesprijs: 26,95
Onze prijs: 23,95
(incl btw) U bespaart: €3,00 (11%)
AUTVBA
Op Voorraad
+
Onze kwantumkortingen:
Aantal 5+
Prijs 22,00
  • Eigenschappen

Vlotterbak

Deze vlotterbak heeft een inhoud van 8 liter en is voorzien van een degelijke, vlotter welke direct op de waterleiding aangesloten kan worden.

Met het automatisch drinksystemen zijn je dieren altijd voorzien van vers water. Het drinksysteem is heel goed toepasbaar voor pluimvee, honden, konijnen, duiven en vogels.

Hoe werkt de vlotterbak:

De vlotterbak sluit je eenvoudig aan op de waterleiding. Vervolgens sluit je een slang van 10mm aan op de vlotterbak. Dit kun je doen met een slang aansluiting. Deze slang leidt je naar een drinkbakje, of je kunt er voor kiezen om een t-stuk te plaatsen en zo na het eerste drinkbakje door te gaan naar het volgende hok om daar ook weer een drinkbakje te monteren. We hebben heel veel verschillende soorten drinkbakjes, allemaal met hun eigen kwaliteit. Met deze vlotterbak zorg je er voor dat de hoge druk van de waterleiding omgezet wordt in lage druk.

In de bodem van de vlotterbak zit een schroef, deze schroef kun je losdraaien om de vlotterbak eenvoudig leeg te laten lopen om hem bijvoorbeeld schoon te maken. Dit gaat heel handig omdat deze schroef het op het laagste punt zit.

Het is de bedoeling dat je op een andere plek op de bodem of een beetje onder aan de zijkant van de vlotterbak een gat boort om de slang aansluiting in te monteren. Op die manier blijft al het water in beweging.

Afmeting vlotterbak: 20x20x36cm

1/2 duims buitenmaat

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

...