Beoordelingen:

 
 

2282 beoordelingen

“ De goedkoopste en super snel”.
Bekijk alle beoordelingen »

Voer/Drinkbakje Creme 300ml / 400ml / 600ml

Besparing 24%
Adviesprijs: 4,25
Onze prijs: 3,25
(incl btw) U bespaart: €1,00 (24%)
NYL300
Op Voorraad
+
Onze kwantumkortingen:
Aantal 24+
Prijs 3,05

Voerbak - drinkbak voor konijnen, kippen en vogels in verschillende maten.

Dit nieuwe product is de ideale voer- en waterbak. Hij is gemaakt van glasvezel versterkt nylon en daardoor zeer sterk.Leverbaar in de kleuren creme en bruin. De randen hebben een RVS bescherming en daardoor is aanvreten uitgesloten. Standaard zijn deze bakken voorzien van een RVS uitkrabbescherming waardoor bij het vreten veel minder vermorsing ontstaat.

Te gebruiken door vast te schroeven op een houten wand of in combinatie met een optioneel montagesetje. Dit montagesetje bestaat uit montageplaat met veertje, een contraplaatje (voor gaasmontage) en 8 boutjes en moertjes. Dit setje is leverbaar in creme en bruin.U kunt ook de montageplaat op een houten wand schroeven en vervolgens schuift u het bakje van boven naar beneden in de houder. Op het eind zorgt het veertje voor de vergrendeling en zit het bakje vast. Door het veertje in te drukken en het bakje om hoog te schuiven gaat het bakje weer los.

De 2 kleurmogelijkheden van deze bakjes zijn gemaakt om bij gebruik voor water en voer de beide bakjes uit elkaar te houden.

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

...