Beoordelingen:

 
 

2282 beoordelingen

“ De goedkoopste en super snel”.
Bekijk alle beoordelingen »

Kunststof Voerhopper 1kg - voerbak voor kuikens

Besparing 25%
Adviesprijs: 3,95
Onze prijs: 2,95
(incl btw) U bespaart: €1,00 (25%)
VOERHO
Op Voorraad
+
Onze kwantumkortingen:
Aantal 10+
Prijs 2,50

Kunststof voerhopper

Deze kunststof voerhopper is gemaakt van hoogwaardig kunststof (PP-Copolymer) waardoor je veel minder kans op breuk hebt. Normaal PP gaat snel stuk en zeker tijdens een koude winter. De bodem en de cilinder zijn d.m.v. een bajonetsluiting aan elkaar bevestigd. Te gebruiken door op te hangen of op de bodem van het hok te plaatsen. Bij ophangen is het belangrijk dat de voerbak voldoende hoog hangt. Als leidraad kun je de rughoogte van de dieren gebruiken. De uitsteeksels aan de cilinder zijn ervoor, om te voorkomen dat de dieren te veel in het voer krabben. Zo voorkom je met deze voerbak voer verspilling. De kunststof voerhopper is voorzien van deksel.

Je kunt bij deze voerbak een ophangsysteem bestellen, hiermee kun je de voerhopper gemakkelijk afstellen op de gewenste hoogte.

De kunststof voerhoppers zijn verkrijgbaar in de kleuren groen en rood en verschillende maten

Garantie

Kleinveeservice garantie

Is deze voerbak toch niet helemaal wat je ervan had verwacht? Geen probleem! Wij hanteren een 14 dagen niet goed, geld terug garantie. Zonder vragen, zonder gezeur! Je krijgt het volledige order bedrag van ons terug. Alleen de kosten voor het retour zenden van zijn voor je eigen rekening.

...