Beoordelingen:

 
 

2282 beoordelingen

“ De goedkoopste en super snel”.
Bekijk alle beoordelingen »

volieregaas op rol mazen:19x19mm draaddikte:1.45mm

Stevig Eurpees gaas

Onze prijs: 199,95
(incl btw)
G1919145-vol
Op Voorraad
+

Product eigenschappen Avinet volieregaas:

 • Lengte van de rol: 25 metervolieregaas met vogels
 • Hoogte van de rol: 100 cm
 • Afwerking: Dubbel verzinkt
 • Haaksheid: Op het oog haaks, het kan echter voorkomen dat het bovenste vakje niet meer recht boven het onderste vakje staat als je hem af rolt.
 • Fabrikant: Avinet
 • Draaddikte: 1,45mm
 • Maaswijdte: 19x19mm

De voordelen van Avinet volieregaas

 • Stevig, dik gaas, waardoor roofdieren buiten blijven en het gaas mooi strak blijft staan. (volieregaas gemaakt van een dunne draad is gemakkelijk door te knagen en zakt snel in)
 • Dubbel verzinkt, waardoor het gaas een dikke beschermlaag heeft en niet gaat roesten. (enkel verzinkt gaas roest snel doordat het een hele dunnen beschermlaag heeft)
 • Binnen 2 werkdagen thuis bezorgd, kun je lekker snel aan de slag en hoef je het niet zelf in en uit de auto te tillen. Bij een order bedrag vanaf 99,00 versturen we het gaas ook nog eens GRATIS'
 • Niet goed geld terug, is het toch niet wat je ervan had gedacht? Geen probleem, als je het binnen 14 dagen terug stuurt, betalen we je het volledige aankoop bedrag, binnen 2 werkdagen, terug.
 • Europese kwaliteit, dit gaas komt van de Italiaanse producent Avinet en is van oerdegelijke kwaliteit.
 • Scherp geprijsd


  Wat klanten van ons volieregaas vinden:

  Marco Heems, Arendonk BE

  'Voor mijn hobby was ik opzoek naar volieregaas voor mijn vogels, ik had bij ons in Belgie al eens iets gekocht maar toen ik dat binnen kreeg was het niet wat ik ervan had verwacht. De draad was dun, de vogels bleven er wel door binnen, maar het gaas bleef niet goed zitten en het zag er niet strak uit. Toen het na een half jaar begon het te roesten was de maat vol en ben ik opzoek gegaan naar nieuw gaas. Omdat ik niet nog eens dezelfde fout wilde maken, ben ik het zelf bij Kleinveeservice gaan halen, ik heb de verschillende draaddiktes bekeken en op advies van Perrie ben ik gegaan voor het 13x13 gaas met een draaddikte van 1,05mm voor mijn wildzang.
  Ik ben heel content met dit gaas, het is gemakkelijk om mee te werken en ziet er goed uit. Inmiddels ben ik al verschillende malen terug geweest om bij te halen om mijn volière groter te maken. Het gefluit dat je nu hoort bij ons in de tuin is zo mooi, mijn vrouw en ik genieten elke dag van de vogels. Dit gaas kan ik iedereen aanraden, de prijs kwaliteit verhouding is ongekend!

  Zo ziet dit volieregaas er na 5 jaar uit:

  Avinet volieregaas is stevig en slijtvast. Wij gebruiken het gaas zelf ook voor het afzetten van onze wei, zoals je ziet op de linker foto hieronder. Zowel de linker als de rechter foto zijn 5 jaar na het aanbrengen van het gaas gemaakt. Het volieregaas zit nog overal mooi strak en is vrij van roest. Wilt je het gaas eerst zelf zien? Kom gerust langs, het adres is Neterselseweg 11 5531PH in Bladel.
  voliere gaas als hekwerk  Garantie

  Kleinveeservice garantie

  Is dit volieregaas toch niet helemaal wat je ervan had verwacht? Geen probleem! Wij hanteren een 14 dagen niet goed, geld terug garantie. Zonder vragen, zonder gezeur! Als je de rol gaas, ongebruikt en onbeschadigd retour stuurd krijg je het volledige order bedrag van ons terug. Alleen de kosten voor het retour zenden van zijn voor je eigen rekening.


  Waar let je op bij het kopen van volieregaas?

  Het bouwen van hok, ren of volière kost heel veel tijd. Je maakt het met de intentie om er nog jaren plezier van te hebben. Wat je niet wilt, is dat het gaas dat je hiervoor gebruikt na een jaar of 2 begint te roesten, of erger nog, dat er gaten in komen. Dan is al je werk voor niets geweest en je kunt weer opnieuw beginnen.

  We horen van veel klanten terug dat ze niet weten waar ze bij het kopen van gaas op moeten letten. Dit heeft helaas als gevolg dat veel mensen thuis komen met gaas van bedroevend slechte kwaliteit, terwijl ze voor hetzelfde geld goed Europees gaas hadden kunnen kopen.

  Omdat we dit jammer vinden, leggen we hieronder in 2 eenvoudige punten uit waar je op kunt letten bij het kopen van gaas, zodat jij deze fout niet hoeft te maken.


  1. Hoe dik is de draad?

  De dikte van de draad waarmee het gaas gemaakt is, bepaald hoe stevig het gaas is. Het is belangrijk om te kiezen voor een goede dikte, dan blijft het gaas mooi strak en recht staan. Te dikke draad is lastig te bewerken en laat de dieren minder mooi uitkomen, te dun gaas zakt na een tijdje in en is niet stevig.

  Je kunt niet zomaar zeggen, gaas met een draad boven een bepaalde dikte is sterk genoeg, het is namelijk afhankelijk van de maaswijdte. Hierbij is de stelregel hoe groter de mazen, hoe dikker de draad. Dit komt doordat gaas zijn stevigheid haalt uit de hoeveelheid staal per cm2. Als je bijvoorbeeld gaas hebt met een maaswijdte van 13mm en een draaddikte van 1,05mm dan is dat al best stevig, terwijl gaas met een maaswijdte van 19mm en een draaddikte van 1,05mm minder stevig is.

  Weet je niet zeker welke draaddikte je nodig hebt? Bel of mail ons dan gerust, we helpen je graag. 0497-844325


  2. De afwerking van het volieregaas, hoe vaak is het gaas verzinkt?

  Dit is misschien wel het onbekendste en belangrijkste punt, er is veel goedkoop enkel verzinkt gaas op de markt, pas hier mee op. Om het gaas zit een laagje zink, dit laagje zorgt ervoor dat het ijzer in het gaas niet gaat roesten. Als er maar 1 laagje op zit dan is het natuurlijk minder sterk en kan het gaas sneller gaan roesten dan wanneer het volieregaas 2x verzinkt is. Wij adviseren bij het bouwen van een voliere of dierenverblijf gaas te gebruiken dat minimaal 2x verzinkt is.

  Dit gaas is van Europese topkwaliteit en zeer vriendelijk geprijsd.


  Wil je advies bij het kiezen van je volieregaas?

  Bel of mail ons dan gerust. We helpen je graag! 0497-844325 / info@kleinveeservice.nl

  ...