Beoordelingen:

 
 

2282 beoordelingen

“ De goedkoopste en super snel”.
Bekijk alle beoordelingen »

Warmtelamp kuikens

Met deze warmtelamp voor kuikens zitten je kuikens heerlijk warm

Adviesprijs: 34,00
Onze prijs: 27,00
(incl btw) U bespaart: €7,00 (21%)
WARLMP
Op Voorraad
+
Onze kwantumkortingen:
Aantal 5+
Prijs 26,00

Warmtelamp kuikens

Aanbiedingspakket warmtelamp kuikens voor € 27,00:

  • Interheat verwarmingsarmatuur + 50% schakelaar
  • Donkerstraler 100 watt


Als de kuikens uit het ei komen blijven ze 24 uur in de broedmachine. Daarna gaan ze naar een warme opfokbak. Deze kan op verschillende manier op temperatuur gehouden worden. Hiervoor kunt u gebruik maken van een verwarmings armartuur met 50% schakelaar (voor als de kuikens een beetje groter zijn geworden en ze niet zoveel warmte meer nodig hebben) en een donkerstraler.

Waarom je met de warmtelamp voor kuikens bespaart:

De verwarmingsarmatuur van Interheat is voorzien van een beveiligingsrooster zodat de kuikens en niet per ongluk tegen de lamp vliegen. De donkerstraler is een keramische lamp die geen licht geeft, enkel warmte, waardoor u met een laag verbruik, 100 watt, veel stralingswarmte creëert. Een ander voordeel van deze lamp is dat de kuikens en vogels geen last van stress krijgen, wat bij het continu verlichten van het hok wel het geval zou kunnen zijn.

De interheat verwarmingsarmatuur met 50% schakelaar is al verkrijgbaar vanaf € 16,96 De donkerstralers zijn al verkrijgbaar vanaf € 14,95 Voorjaars aanbieding: In een verwarmings pakket samen voor € 27,00

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

...