Beoordelingen:

 
 

2282 beoordelingen

“ De goedkoopste en super snel”.
Bekijk alle beoordelingen »

Bert Haagman: "De voorkant van mijn voliere vervangen met dit gaas, het was wel even wat werk maar ziet er nu super strak uit! Ik geniet er dag van, mijn vogels nu veel mooier over komen. "
Adviesprijs: 82,00
Onze prijs: 59,95
(incl btw) U bespaart: €22,05 (27%)
GAAZWA
Op Voorraad
+

Zwart gaas

Traditioneel verzinkt gaas laat je dieren minder mooi overkomen doordat de draad van het verzinkte gaas erg opvalt. We zien dan ook steeds meer mensen die kiezen voor zwart gaas bij het maken van een volière of dieren verblijf.

Als je zwart gaas gebruikt zie je de dieren en planten in de volière veel duidelijker dan wanneer je gebruik maakt van blank gegalvaniseerd gaas doordat zwart gemakkelijker opgaat in de achtergrond.

Geplastificeerd zwart gaas:

Ons gaas is geplastificeerd, het bestaat uit een metalen draad van 0,8mm dik met daar omheen een PVC laag van 0,4mm. De mazen van het gaas zijn 13mm breed en 13 mm hoog, ideaal voor het buiten (of binnen) houden van vogels, ratten en marters.

Muizen kunnen wel nog door deze mazen naar binnen.

Naast volières en dierenverblijven wordt dit gaas ook veel gebruikt bij het afdekken van vijvers, door dat het gaas opgaat in de veelal donkere ondergrond van de vijver kun je de vissen beter zien, ze vallen meer op.

Specificatie zwart gaas:

  • Maaswijdte: 13mm x 13mm
  • Draaddikte: 0,8mm staal met daar omheen 0,4 mm pvc wat samen een draaddikte van 1,2mm maakt
  • Rol: 25mtr x 0,5mtr EURO 59,95
  • Rol: 25mtr x 1mtr EURO 114,95

Mocht je een volière willen bouwen met bijvoorbeeld een hoogte van 1,5 mtr, dan kun je kiezen voor een rol van 0,5mtr en een rol van 1mtr. Je kunt het gaas vervolgens aan elkaar bevestigen met behulp van draadclips en een draadcliptang.


Erik en Anja hebben deze foto ingestuurd, zij hebben met dit gaas een prachtige kippenren gemaakt. Doordat het gaas zwart is zie je de dieren heel erg duidelijk.

Gisteren besteld en vanmorgen binnen gekregen. We hebben het vandaag gemonteerd, tussen de buien door, en het ziet er strak uit. Ik had er ook draadclips bij, die zijn verzinkt. wel jammer dat ze die niet in het zwart hadden.
Schrijf een beoordeling

...