Beoordelingen:

 
 
9.2 van 10

566 beoordelingen

“ De goedkoopste en super snel”.
Bekijk alle beoordelingen »

Budget broedmachine 15 eieren

Voordelige broedmachine, van alle gemakken voorzien

Verkrijgbaar vanaf 28 juli 2017


Adviesprijs: 114,00
Onze prijs: 87,00
(incl btw) U bespaart: €27,00 (24%)
Op Voorraad
+

De budget broedmachine voor 15 eieren, een goedkope broedmachine met veel mogelijkheden.


Verkrijgbaar vanaf 28 juli 2017:

Deze broedmachines zijn, anders dan onze andere broedmachines, afkomstig uit China. Ze zijn heel nauwkeurig en worden geproduceerd in een fabriek waar ze eigenlijk gespecialiseerd zijn in ziekenhuis apparatuur zoals couveuses en laboratorium klimaatkasten. Dit zie je terug in de nauwkeurigheid van de broedmachine. De materialen die gebruikt zijn, zijn wel wat minder degelijk dan bij onze andere broedmachines, maar dat is dan ook duidelijk terug te zien in de prijs

We hebben de machines natuurlijk ook zelf getest en wij vonden ze heel prettig in gebruik, ze zijn voorzien van een digitale temperatuur en vocht aflezing. Daarnaast hebben deze machines een keersysteem dat de eieren elke 2 uur automatisch keert en ruimte heeft voor 15 eieren. Het keerrooster loopt spits uit waardoor het geschikt is voor verschillende ei soorten zoals kwartel, kip en eenden eieren.

In de bodem van de machine zijn uitsparingen gemaakt voor water. Er zijn grote en kleine uitsparingen waardoor je de luchtvochtigheid goed kunt sturen. Wij vonden de bakjes wel laag, dat heeft als nadeel dat het vocht elke 2-3 dagen bijgevuld moet worden.

De laatste 3 dagen mogen de eieren uit het keersysteem, je haalt het keersysteem dan uit de broedmachine en dan leg je de eieren op het uitkomstrooster, dat is fijner voor de kuikens. Boven in de broedmachine zitten de voeler, de ventilator en het verwarmingselement. De kunststof ventilator verdeeld de warmte door de broedmachine.

Bij deze broedmachine kun je de temperatuur en de luchtvochtigheid aflezen op het display bovenop de broedmachine

Deze broedmachine wordt nu geleverd met:

  • Gratis schouwlamp
  • Keerrooster voor 15 kippeneieren/ 15 kwarteleieren / 15 eendeneieren 15 fazanteneieren
  • Digitaal display voor temperatuur en luchtvochtigheid
  • Duidelijke Nederlandstalige uitleg over het uitbroeden van de eieren

Als de kuikens geboren zijn hebben ze nog 7 weken warmte nodig, wij adviseren onze klanten om hiervoor een warmteplaat te gebruiken,hier lees je waarom en hoe een warmteplaat werkt

...