Beoordelingen:

 
 

2282 beoordelingen

“ De goedkoopste en super snel”.
Bekijk alle beoordelingen »

Nieuw! Ook leverbaar in groen!

Adviesprijs: 2,95
Onze prijs: 2,25
(incl btw) U bespaart: €0,70 (24%)
AUTCUP
Op Voorraad
+
Onze kwantumkortingen:
Aantal 10+
Prijs 2,00
  • Eigenschappen

Drinkcup

Met het automatisch drinksystemen zijn je dieren altijd gegarandeerd voorzien van vers water. Het drinksysteem is heel goed toepasbaar voor kippen, duiven en vogels. Dit drinkbakje is vooral klein, waardoor morsen en baden door vogels minder gemakkelijk wordt. Je kunt deze drinkcup gemakkelijk monteren u op het gaas waardoor het goed stevig vast zit.


Hoe werkt het automatisch drinksysteem:

Je kunt heel eenvoudig zelf een automatisch drinksysteem aanleggen.

  1. Sluit een vlotterbak aan op de waterleiding. Heb je geen waterleiding in de buurt? Geen probleem, je kunt ook voor een waterreservoir kiezen.
  2. Vervolgens sluit je een slang van 10mm aan op de vlotterbak. Dit kun je doen met behulp slangaansluiting. (bij het waterreservoir is dit niet nodig, want daar zit de slangaansluiting al standaard in)
  3. Nu kun je de slang leiden naar een drinkbakje, of je kunt er voor kiezen om een t-stuk te plaatsen en zo na het eerste drinkbakje door te gaan naar het volgende hok om daar ook weer een drinkbakje te monteren.

We hebben heel veel verschillende soorten drinkbakjes, allemaal met hun eigen kwaliteit. De drinkcups zijn vooral erg klein, waardoor morsen en baden door vogels minder gemakkelijk wordt. Onderstaande foto is ingezonden door Harrie Heijnen, hij heeft het drinksysteem met drinkcups gebruikt voor zijn volière zodat zijn vogels altijd voorzien zijn van vers schoon drinkwater.


De drinkcups zijn leverbaar in verschillende varianten:

Met vleugelmoer (je draait een moer aan de achterkant van het drinkcupje en daardoor klemt hij aan het gaas)

Met montage systeem metaal (je schroeft 2 kunststof plaatjes tegen elkaar waardoor het drinkcupje vast zit)

Let op: Dit drinksysteem is alleen te gebruiken op lage waterdruk. Als je het systeem aan te sluiten op hoge waterdruk (bv de waterleiding), dan kun je gebruik maken van onze vlotterbak. Omdat deze drinkcups niet bestand zijn tegen een hoge waterdruk, mag het verschil tussen de vlotterbak en de drinkcups maximale 40cm bedragen.

Heb je hulp nodig bij het samenstellen van je automatisch drinksysteem? Geen probleem, je mag ons altijd bellen en mailen. We helpen je graag. 0497-844325 of mail info@kleinveeservice.nl

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

...