Beoordelingen:

 
 

2282 beoordelingen

“ De goedkoopste en super snel”.
Bekijk alle beoordelingen »

Konijnen voordeelpakket

Onze prijs: 13,95
(incl btw)
KONPAK
Op Voorraad
+

Een frisse start met het konijnen voordeelpakket

Na de tentoonstellingen hebben de meeste konijnenfokkers minder dieren, maar daar komt de komende maanden verandering. Om al je konijnen een frisse start te geven, hebben we een scherp geprijsd konijnenpakket gemaakt. In dit pakket zitten de volgende producten:


Konijnendrinkfles 1 liter van € 6,00 voor € 3,00

drinkfles konijn

De traditionele drinklessen met rode dop zijn lastig bij te vullen en gaan snel kapot, drinkbakjes worden snel vies en worden binnen enkele uren een kweekpoel van ziektes en bacteriën. In dit pakket vind je een drinkfles die ontworpen is door een gepassioneerd konijnen fokker, en dat merk je aan alles. De van de fles is voorzien van een klepje waardoor je de fles gemakkelijk kunt bijvullen. Je kunt de complete bovenkant van de fles halen zodat je de fles goed kunt schoonmaken. Door gebruik van de RVS nippel kunnen de konijnen het water in het reservoir niet besmetten met bacteriën en ziektes.

Deze drinkfles is ontwikkeld om je konijnen op een makkelijke en hygiënische manier te voorzien van drinkwater. Je kunt de konijnendrinkfles heel makkelijk bij vullen doordat er een handige deksel op zit. De deksel is voorzien van een klep, zo kun je met een gieter langs je hokken kunt lopen en de flessen snel vullen. De complete deksel kan in zijn geheel van de fles gehaald kan worden, zo kun je de fles gemakkelijk schoonmaken. De RVS nippel zorgt ervoor dat de konijnen het water in het reservoir niet kunnen besmetten met bacteriën en ziektes.


Konijnen voersilo van € 5,75 voor € 4,75

konijnenvoerbak

Deze konijnen voersilo is gemaakt van dik staal van 0,55 mm dik en hij is voorzien van een geperforeerde bodem waardoor het stof er zo doorheen valt. Daardoor hoef je de voerbakken minder vaak schoon te maken. Je kunt de voerbak op verschillende manieren vastmaken. Aan de voorzijde zitten 4 beugels waarmee je hem in het gaas kunt haken. Aan de achterzijde zitten gaatjes waardoor je hem aan de wand van je konijnenhok kunt bevestigen.

Het voer zit in de silo en er komt steeds maar een beetje in het voerbakje. Daardoor kunnen de konijnen niet met het voer morsen. De afmeting van de voersilo is 250 x 125 x 125 MM
Hooiruifje 15cm € 1,30

hooiruif 15cm

Dit hooiruifje voorziet je knaagdieren van hooi en is voorzien van 2 haakjes waarmee je het gemakkelijk in het gaas kunt haken of aan 2 schroeven in de wand van het dierenverblijf. Het hooiruifje is verzinkt en gemakkelijk schoon te maken.


Muizenval € 7,95 voor 5,95

Muizenval

Deze muizenval heeft 2 ingangen waardoor de muis eenvoudig naar binnen loopt en er vervolgens niet meer uit kan. Binnen in de val kun wat lokstof doen, zoals bijvoorbeeld pindakaas, kaas of worst en plaatst je de vangkooi in een loop pad van de muizen. Het looppad van de muizen herken je vaak door de keutels en soms ook door de sporen. Meestal lopen ze dicht langs de muren af. Veel mensen vangen al binnen een dag na het plaatsen de eerste muis!

Er kunnen meerdere muizen tegelijk in, dus ideaal als u veel muizen heeft. Het resultaat is eenvoudig te zien door de doorzichtige bovendeksel. Je kunt de deksel eenvoudig openklappen om zo je vangst te verwijderen. De muizenval is gemaakt van verzinkte platen en een doorzichtige kunststof bovendeksel.Zoals je hierboven ziet zijn deze producten bijna allemaal al in de aanbieding, koop je ze samen in dit pakket dan krijg je nog eens extra korting! Nu allemaal samen in een pakket voor maar 13,95


Garantie

Kleinveeservice garantie

Is dit pakket toch niet helemaal wat je ervan had verwacht? Geen probleem! Wij hanteren een 14 dagen niet goed, geld terug garantie. Zonder vragen, zonder gezeur! Als je de spullen ongebruikt terug stuurt krijg je het volledige order bedrag van ons terug. Alleen de kosten voor het retour zenden van zijn voor je eigen rekening.Wil je advies bij het aanschaffen van een konijnen spullen? Bel of mail ons dan gerust. We helpen je graag! 0497-844325 / info@kleinveeservice.nl

...