Beoordelingen:

 
 

673 beoordelingen

“ De goedkoopste en super snel”.
Bekijk alle beoordelingen »

Broedmachine MG140/200 Familie

Profecionele broedmachine voor 200 eieren

List price: 999,00
Onze prijs: 849,00
(Including tax) You save: €150,00 (15%)
BROMG140
In stock
+

De broedmachine MG140/200 Family is gemaakt van gelaagd en geperst hout met een kunststof afwerklaag. De MG 140/200 Family wordt veel gebruikt als semi - professionele broedmachines ( ook leverbaar in geïsoleerde en voor gelakte staal versie) en is zeer geschikt voor het uitbroeden van wild, eenden en ganzen.

• De temperatuur wordt gelezen door ° F precisie thermometer en een natte - bol hygrometer zorgt voor een goede meting van het vochtigheid percentage in de broedmachine. Ze kunnen beide uit de broedmachine genomen worden waardoor ze gemakkelijke gereinigd kunnen worden.
 • MG 140/200 Family broedmachine keert de eieren automatisch ( of handmatig op verzoek ) door de juiste instelling van de metalen eierlade is deze machine geschikt voor het wiegen van alle soorten eieren . Dankzij hun speciale ontwerp kunnen ze worden gebruikt voor verschillende soorten eieren van verschillende afmetingen .
 • • Een patrijspoort (ronde raampje) in de deur zorgt voor een perfecte zicht in de broedmachine en het interne licht maakt een eenvoudige inspecties van de eieren mogelijk.
  • Een decimale precisie digitale ( of analoge , op aanvraag ) thermostaat maakt het mogelijk om de temperatuur gemakkelijk en nauwkeurig aan te passen .
  • De machine wordt geventileerd en u kunt de ventilatie- intensiteit van deze broedmachine eenvoudig aanpassen. Op deze manier kunt u perfecte luchtverversing creeren en heeft u geen last van kooldioxide uitputting
  • De MG 100/150 B. Familie broedmachine is een gecombineerde broedmachine en is ontworpen om een wekelijkse uitkomst cyclus te creeren.

  Eggs Capacity

  Setter

  Hatcher

  Hen - Duck - Mallard

  140

  45

  Pheasant

  160

  50

  Red legs

  540

  180

  Partridge - Quail

  600

  125

  Turkey

  Goose

  36

  12

  Technical data

  Power Supply

  Power Consumption

  Watt.

  Sizes

  mm

  Net Weight

  Kg

  Please note that the above-mentioned capacities refer to standard values of medium-dimension eggs.

  ...