Beoordelingen:

 
 

2282 beoordelingen

“ De goedkoopste en super snel”.
Bekijk alle beoordelingen »

Broedmachine MG140/200 Familie

Profecionele broedmachine voor 200 eieren

Adviesprijs: 999,00
Onze prijs: 849,00
(incl btw) U bespaart: €150,00 (15%)
BROMG140
Op Voorraad
+

De broedmachine MG140/200 Family is gemaakt van geïsoleerde en voorgelakte staal . De MG 140/200 Family wordt veel gebruikt als semi - professionele broedmachines en is zeer geschikt voor het uitbroeden van wild, eenden en ganzen.

• De temperatuur wordt gelezen door ° F precisie thermometer en een natte - bol hygrometer zorgt voor een goede meting van het vochtigheid percentage in de broedmachine. Ze kunnen beide uit de broedmachine genomen worden waardoor ze gemakkelijke gereinigd kunnen worden.
 • MG 140/200 Family broedmachine keert de eieren automatisch ( of handmatig op verzoek ) door de juiste instelling van de metalen eierlade is deze machine geschikt voor het wiegen van alle soorten eieren . Dankzij hun speciale ontwerp kunnen ze worden gebruikt voor verschillende soorten eieren van verschillende afmetingen .
 • • Een patrijspoort (ronde raampje) in de deur zorgt voor een perfecte zicht in de broedmachine en het interne licht maakt een eenvoudige inspecties van de eieren mogelijk.
  • Een decimale precisie digitale ( of analoge , op aanvraag ) thermostaat maakt het mogelijk om de temperatuur gemakkelijk en nauwkeurig aan te passen .
  • De machine wordt geventileerd en u kunt de ventilatie- intensiteit van deze broedmachine eenvoudig aanpassen. Op deze manier kunt u perfecte luchtverversing creeren en heeft u geen last van kooldioxide uitputting
  • De MG 100/150 B. Familie broedmachine is een gecombineerde broedmachine en is ontworpen om een wekelijkse uitkomst cyclus te creeren.

  Hieronder kun je zien hoeveel eieren er in deze broedmachine passen.


  Soort eierenKeersysteem

  Uitkomstlade

  Hen - Duck - Mallard

  140

  45

  Pheasant

  160

  50

  Red legs

  540

  180

  Partridge - Quail (extra lade nodig)

  600

  125

  Turkey

  Goose

  36

  12

  Technical data

  Power Supply

  Power Consumption

  Watt.

  Sizes

  mm

  Net Weight

  Kg

  Please note that the above-mentioned capacities refer to standard values of medium-dimension eggs.

  Aanvullende producten:

  Je kunt je broedmachine uitbreiden met de volgende producten, om combinatie met deze broedmachine zijn ze extra voordelig geprijsd:

  schouwlampSchouwlamp:

  Met een schouwlamp kun je op de 5de dag kijken of je eieren bevrucht zijn, op de foto onderaan deze pagina zie je hoe dat er ongeveer uit ziet. Je kunt een al een schouwlamp toevoegen aan je bestelling va 9,95. We hebben de schouwlampen in 3 modellen.

  De schouwpen voor 9,95, met deze pen kun je licht gekleurde eieren prima schouwen, donkere eieren of eieren van dieren met een hardere schaal kunnen met deze pen mindergoed geschouwd worden. Deze pen werkt op batterijen (meegeleverd)

  De superflash schouwlamp 13,95, met deze schouwlamp kun je je alle eieren schouwen, de schouwlamp werkt met een soort fietslampje en geeft heel fel licht. Deze lamp werkt op netstroom

  De Powerlux schouwlamp 24,95, met deze schouwlamp kun je je alle eieren schouwen, de schouwlamp werkt met een lamp en geeft heel fel licht. Deze lamp werkt op netstroom en ook op batterijen die met de meegeleverde adapter kunnen worden opgeladen.

  Let op!

  Een broedmachine is een hulpmiddel om eieren mee uit te broeden, de kuikens die hier uitkomen hebben ruimte, voeding en verzorging nodig. Het is heel belangrijk om je dit te realiseren, voor je begint met broeden.

  Het welzijn van de kuikens is belangrijk, overweeg daarom, voor je begint met broeden, goed of je voor de kuikens kunt zorgen. Het is geen speelgoed, maar dieren waar goed voor gezorgd dient te worden.

  Vragen?

  Heb je nog niet veel ervaring met broeden en weet je daarom niet precies waar je op moet letten? Wij hebben een handig stappen plan geschreven waarin elke stap duidelijk wordt uitgelegd. En ben je aan het broeden en heb je een vraag? Dan mag je ons altijd bellen, zelfs in het weekeinde. We helpen je graag!

  Garantie

  Kleinveeservice garantie


  En is deze broedmachine toch niet helemaal wat je ervan had verwacht? Geen probleem! Wij hanteren een 14 dagen niet goed, geld terug garantie. Zonder vragen, zonder gezeur! Je krijgt het volledige order bedrag van ons terug. Alleen de kosten voor het retour zenden van zijn voor je eigen rekening

  ...