Beoordelingen:

 
 

2282 beoordelingen

“ De goedkoopste en super snel”.
Bekijk alle beoordelingen »

MS1080 Broedmachine met slaglatten

Deze broedmachine kan 1080 kuikens uitbroeden per 3 weken

Adviesprijs: 2699,00
Onze prijs: 2599,00
(incl btw) U bespaart: €100,00 (4%)
BR1080
Op Voorraad
+
 • Eigenschappen

MS 1080 Slaglatten broedmachine.

  De professionele slaglatten broedmachines van MS zijn degelijke broedmachines. Deze fabrikant produceert de machines grotendeels handmatig in een werkplaats in Nederland en is een bedrijf dat werkt vanuit een grote passie voor pluimvee, dat merk je als je broed met een MS broedmachine. Er is over de kleinste details nagedacht, ook het uitkomst percentage van de MS 1080 slaglatten machine is erg hoog.
  Deze broedmachine is dan ook uitermate geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld laboratoria, universiteiten, verenigingen of gewoon voor de fokker en wordt ook vaak geexporteerd naar landen als Mali, Burundi, Ethiopie, Somalie en Irak omdat er 1080 eieren per 21 dagen in kunnen worden uitgebroed.

  Broedmachine ms 2000

  Hoe werkt de MS1080 slaglatten broedmachine?

  De eieren worden in speciale eiladen geplaatst, welke boven elkaar in de machine komen te zitten, in deze machine is plaats voor 1080 eieren. Een drietal ronddraaiende slaglijsten zorgen voor een optimale warmteverdeling in de machine. De warmte is afkomstig van een gloeispiraal welke op de juiste temperatuur wordt gehouden door een digitale thermostaat.

  De eerste 18 dagen keert de machine de eieren elk uur. Dit gebeurd automatisch door middel van een volautomatische kwartslagmotor, welke zich buiten de machine bevind.

  Na 18 dagen kunnen de eieren verplaatst worden naar de uitkomstlades, in deze lades is plaats voor 1080 eieren.

  Technische gegevens:

  • Model: Broedmachine MS1080 met slaglatten
  • Capaciteit Eiladen: 1080 Eieren
  • Capaciteit Uitkomstladen: 1080 Eieren
  • Aansluitingen: 825 Watt / 220 Volt / 50 Hz
  • afmetingen: 87 x 85 x 110 cm
  Deze broedmachine word geleverd inclusief:
  • Thermometer
  • Hygrometer
  • Waterbakje
  • Eierrekken
  • Uitkomstlade
  • Digitale thermostaat

  De standaard eierrekken zijn geschikt voor kippen, fazanten en eenden eieren. Indien u eieren van groter of kleiner formaat wil broeden, zoals kwartels, duiven, ganzen en zwanen, kunnen wij passende eierrekken leveren.

  Deze machine heeft de volgende uitbreidings- mogelijkheden:

  • Digitale hygrostaat + € 61,00 (De broedmachine word voorzien van een extra display in het bedieningspaneel waarop het vochtgehalte digitaal weergegeven wordt)
  • Automatische vochtregeling + € 299,00 (Het vochtgehalte in de machine wordt automatisch geregeld en is digitaal instelbaar door een extra regeling in het bedieningspaneel.)

  Wilt u een van bovenstaande opties, vink deze dan aan in de rechterbovenzijde van deze pagina.


  IN ENGLISH MS1080 incubator

  This professional “slaglatten” incubator is still the best among the incubators. The machines are handmade in Holland and build by a family company, this family is very passioned about chickens and about the incubators they build.

  The MS incubators are very suitable for use in laboratories, schools, clubs and for professional breeding. We also export them often to African countrys like Somaliland, Angola, Kenia and Camaroen where they are used in chicken farms.

  How does the incubator MS1080work:

  The eggs are placed in special egg trays one above the other in which the tool barrels. Three rasp bars swing around then, to provide the optimal heat distribution in the machine. The heat comes from a filament which is held at the proper temperature by a digital thermostat. The eggs are turned every hour by a fully automatic quarter-turn motor, which is located outside the machine located.

  This incubator is supplied with:

  • Thermometer
  • Hygrometer
  • Water Container
  • Egg Racks
  • Digital Thermostat

  Specifications:

  • Model: Incubator MS21080 With stroke slats
  • Capacity Egg trays: 1080 Eggs
  • Connections: 825 Watt / 220 Volt / 50 Hz
  • Dimensions: 78 x 85 x 110 cm

  This machine has the following expansion possibilities:

  • Digital Humidistat +61.00 (there will be an extra digital screen ontop of the incubator to check the humidity)
  • Automatic humidity control +299.00 (there will be an digital humiditystat and a humiditypump to control the level of humidity automaticly)

Aanvullende producten:

Je kunt je broedmachine uitbreiden met de volgende producten, om combinatie met deze broedmachine zijn ze extra voordelig geprijsd:

schouwlampSchouwlamp:

Met een schouwlamp kun je op de 5de dag kijken of je eieren bevrucht zijn, op de foto onderaan deze pagina zie je hoe dat er ongeveer uit ziet. Je kunt een al een schouwlamp toevoegen aan je bestelling va 9,95. We hebben de schouwlampen in 3 modellen.

De schouwpen voor 9,95, met deze pen kun je licht gekleurde eieren prima schouwen, donkere eieren of eieren van dieren met een hardere schaal kunnen met deze pen mindergoed geschouwd worden. Deze pen werkt op batterijen (meegeleverd)

De superflash schouwlamp 13,95, met deze schouwlamp kun je je alle eieren schouwen, de schouwlamp werkt met een soort fietslampje en geeft heel fel licht. Deze lamp werkt op netstroom

De Powerlux schouwlamp 24,95, met deze schouwlamp kun je je alle eieren schouwen, de schouwlamp werkt met een lamp en geeft heel fel licht. Deze lamp werkt op netstroom en ook op batterijen die met de meegeleverde adapter kunnen worden opgeladen.

Let op!

Een broedmachine is een hulpmiddel om eieren mee uit te broeden, de kuikens die hier uitkomen hebben ruimte, voeding en verzorging nodig. Het is heel belangrijk om je dit te realiseren, voor je begint met broeden.

Het welzijn van de kuikens is belangrijk, overweeg daarom, voor je begint met broeden, goed of je voor de kuikens kunt zorgen. Het is geen speelgoed, maar dieren waar goed voor gezorgd dient te worden.

Vragen?

Heb je nog niet veel ervaring met broeden en weet je daarom niet precies waar je op moet letten? Wij hebben een handig stappen plan geschreven waarin elke stap duidelijk wordt uitgelegd. En ben je aan het broeden en heb je een vraag? Dan mag je ons altijd bellen, zelfs in het weekeinde. We helpen je graag!

Garantie

Kleinveeservice garantie

En is deze broedmachine toch niet helemaal wat je ervan had verwacht? Geen probleem! Wij hanteren een 14 dagen niet goed, geld terug garantie. Zonder vragen, zonder gezeur! Je krijgt het volledige order bedrag van ons terug. Alleen de kosten voor het retour zenden van zijn voor je eigen rekening.

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

...