Beoordelingen:

 
 

2282 beoordelingen

“ De goedkoopste en super snel”.
Bekijk alle beoordelingen »

MS500 broedmachine met slaglatten

Besparing 5%

Met deze semi professionele broedmachine broed u probleemloos 500 kuikens uit

Adviesprijs: 1999,00
Onze prijs: 1899,00
(incl btw) U bespaart: €100,00 (5%)
BROM500
Op Voorraad
+
 • Eigenschappen

MS-500 Slaglatten broedmachine

De professionele slaglatten broedmachines van MS zijn degelijke en betrouwbare broedmachines. De fabrikant produceert de machines nog op ambachtelijke wijze in zijn werkplaats in Nederland. De broedmachines van MS kenmerken zich door het gebruik van degelijke materialen en dat, in combinatie met de passie van het familie bedrijf voor pluimvee, maakt dat deze broedmachines zowel duurzaam als prettig in het gebruik zijn.

Hoe werkt de MS500 slaglatten broedmachine?

Deze broedmachine is uitermate geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld laboratoria, scholen, verenigingen of gewoon voor de fokker. De eieren worden in speciale eierrek geplaatst, welke boven elkaar in de machine komen te zitten. Een drietal slaglijsten draaien rond en zorgen voor de optimale warmteverdeling in de machine. De warmte is afkomstig van een gloeispiraal welke op de juiste temperatuur wordt gehouden door een digitale thermostaat. Het keren geschied elk uur door middel van een volautomatische kwartslagmotor, welke zich buiten de machine bevind.

Deze broedmachine word geleverd met:

 • Thermometer
 • Hygrometer
 • Waterbakje
 • Eierrekken
 • Uitkomstlade
 • Digitale thermostaat

Daarnaast kunt u deze slaglatten broedmachine uitbreiden met de volgende opties:

 • Digitale Hygrostaat + € 61,00 (De broedmachine word voorzien van een extra display in het bedieningspaneel waarop het vochtgehalte digitaal weergegeven wordt)
 • Digitale automatische vochtregeling + € 299,00 (Het vochtgehalte in de machine wordt automatisch geregeld en is digitaal instelbaar door een extra regeling in het bedieningspaneel.)

Technische gegevens:

 • Model: Broedmachine MS500 met slaglatten
 • Capaciteit Eierekken: 500 eieren
 • Aansluitingen: 625 Watt / 220 Volt / 50 Hz
 • Afmetingen: 62 x 90 x 73 cm

Aanvullende producten:

Je kunt je broedmachine uitbreiden met de volgende producten, om combinatie met deze broedmachine zijn ze extra voordelig geprijsd:

schouwlampSchouwlamp:

Met een schouwlamp kun je op de 5de dag kijken of je eieren bevrucht zijn, op de foto onderaan deze pagina zie je hoe dat er ongeveer uit ziet. Je kunt een al een schouwlamp toevoegen aan je bestelling va 9,95. We hebben de schouwlampen in 3 modellen.

De schouwpen voor 9,95, met deze pen kun je licht gekleurde eieren prima schouwen, donkere eieren of eieren van dieren met een hardere schaal kunnen met deze pen mindergoed geschouwd worden. Deze pen werkt op batterijen (meegeleverd)

De superflash schouwlamp 13,95, met deze schouwlamp kun je je alle eieren schouwen, de schouwlamp werkt met een soort fietslampje en geeft heel fel licht. Deze lamp werkt op netstroom

De Powerlux schouwlamp 24,95, met deze schouwlamp kun je je alle eieren schouwen, de schouwlamp werkt met een lamp en geeft heel fel licht. Deze lamp werkt op netstroom en ook op batterijen die met de meegeleverde adapter kunnen worden opgeladen.

Let op!

Een broedmachine is een hulpmiddel om eieren mee uit te broeden, de kuikens die hier uitkomen hebben ruimte, voeding en verzorging nodig. Het is heel belangrijk om je dit te realiseren, voor je begint met broeden.

Het welzijn van de kuikens is belangrijk, overweeg daarom, voor je begint met broeden, goed of je voor de kuikens kunt zorgen. Het is geen speelgoed, maar dieren waar goed voor gezorgd dient te worden.

Vragen?

Heb je nog niet veel ervaring met broeden en weet je daarom niet precies waar je op moet letten? Wij hebben een handig stappen plan geschreven waarin elke stap duidelijk wordt uitgelegd. En ben je aan het broeden en heb je een vraag? Dan mag je ons altijd bellen, zelfs in het weekeinde. We helpen je graag!

Garantie

Kleinveeservice garantie

En is deze broedmachine toch niet helemaal wat je ervan had verwacht? Geen probleem! Wij hanteren een 14 dagen niet goed, geld terug garantie. Zonder vragen, zonder gezeur! Je krijgt het volledige order bedrag van ons terug. Alleen de kosten voor het retour zenden van zijn voor je eigen rekening.

...