Beoordelingen:

 
 

2282 beoordelingen

“ De goedkoopste en super snel”.
Bekijk alle beoordelingen »

MS750 Broedmachine met slaglatten

Besparing 4%

Slaglatten broedmachine van Nederlands fabrikaat

Adviesprijs: 2350,00
Onze prijs: 2250,00
(incl btw) U bespaart: €100,00 (4%)
BRO750
Op Voorraad
+
Onze kwantumkortingen:
Aantal 2+
Prijs 2000,00
 • Eigenschappen
MS750 slaglatten broedmachine.
De professionele slaglatten broedmachines van MS zijn degelijke broedmachines. Deze fabrikant produceert de machines op ambachtelijke wijze in een werkplaats in Nederland. De broedmachines van MS kenmerken zich door het gebruik van degelijke materialen en dat, in combinatie met de passie van het familie bedrijf voor pluimvee, maakt dat deze broedmachines zowel duurzaam als bijzonder prettig in het gebruik zijn.
Deze broedmachine is uitermate geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld laboratoria, scholen, verenigingen of gewoon voor de fokker. De eieren worden in speciale eierladen geplaatst, welke boven elkaar in de machine komen te zitten. Een drietal slaglijsten zorgen dan voor de optimale warmteverdeling in de machine. De warmte is afkomstig van een gloeispiraal welke op de juiste temperatuur wordt gehouden door een digitale thermostaat. Het keren geschied elk uur door middel van een volautomatische kwartslag-motor, welke zich buiten de machine bevind.

Broedmachine ms 750

Technische gegevens:

 • Model: Broedmachine MS750 met slaglatten
 • Capaciteit eierladen:750 eieren
 • Capaciteit uitkomstlade: 750 kuikens
 • Aansluitingen: 825 Watt / 220 Volt / 50 Hz
 • Afmetingen:87 x 77 x 100 cm

Deze broedmachine word geleverd met:
 • Thermometer
 • Hygrometer
 • Waterbakje
 • Eierrekken
 • Uitkomstlade
 • Digitale thermostaat


Deze broedmachine kan geleverd worden met extra opties:

Digitale hygrostaat € 61,00 (De broedmachine wordt voorzien van een extra scherm op het bedieningspaneel waarop u het luchtvochtigheid percentage uit kunt lezen.)

Digitale automatische vochtregeling € 299,00 (De broedmachine wordt voorzien van een bevochtiger en hygrostaat waarmee u het luchtvochtigheid percentage kunt regelen.)
English MS750 incubator for export

This professional “slaglatten” incubator is still the best among the incubators. The machines are handmade in Holland and build by a family company, this family is very passioned about chickens and about the incubators they build.

The MS incubators are very suitable for use in laboratories, schools, clubs and for professional breeding. We also export them often to African countrys like Somaliland, Angola, Kenia and Camaroen where they are used in chicken farms.

How does the incubator MS750 work:

The eggs are placed in special egg trays one above the other in which the tool barrels. Three rasp bars swing around then, to provide the optimal heat distribution in the machine. The heat comes from a filament which is held at the proper temperature by a digital thermostat. The eggs are turned every hour by a fully automatic quarter-turn motor, which is located outside the machine located.

This incubator is supplied with:

 • Thermometer
 • Hygrometer
 • Water Container
 • Egg Racks
 • Digital Thermostat

Specifications:

 • Model: Incubator MS750 With stroke slats
 • Capacity Egg trays: 750 Eggs
 • Connections: 825 Watt / 220 Volt / 50 Hz
 • Dimensions: 87 x 77 x 100 cm

This machine has the following expansion possibilities:

 • Digital Humidistat +61.00 (we would place an screen ontop of the incubator to provide the humidity %)
 • Automatic humidity control system+299.00 ( a humidity pump and hygrostat are added to the incubator)

Aanvullende producten:

Je kunt je broedmachine uitbreiden met de volgende producten, om combinatie met deze broedmachine zijn ze extra voordelig geprijsd:

schouwlampSchouwlamp:

Met een schouwlamp kun je op de 5de dag kijken of je eieren bevrucht zijn, op de foto onderaan deze pagina zie je hoe dat er ongeveer uit ziet. Je kunt een al een schouwlamp toevoegen aan je bestelling va 9,95. We hebben de schouwlampen in 3 modellen.

De schouwpen voor 9,95, met deze pen kun je licht gekleurde eieren prima schouwen, donkere eieren of eieren van dieren met een hardere schaal kunnen met deze pen mindergoed geschouwd worden. Deze pen werkt op batterijen (meegeleverd)

De superflash schouwlamp 13,95, met deze schouwlamp kun je je alle eieren schouwen, de schouwlamp werkt met een soort fietslampje en geeft heel fel licht. Deze lamp werkt op netstroom

De Powerlux schouwlamp 24,95, met deze schouwlamp kun je je alle eieren schouwen, de schouwlamp werkt met een lamp en geeft heel fel licht. Deze lamp werkt op netstroom en ook op batterijen die met de meegeleverde adapter kunnen worden opgeladen.

Let op!

Een broedmachine is een hulpmiddel om eieren mee uit te broeden, de kuikens die hier uitkomen hebben ruimte, voeding en verzorging nodig. Het is heel belangrijk om je dit te realiseren, voor je begint met broeden.

Het welzijn van de kuikens is belangrijk, overweeg daarom, voor je begint met broeden, goed of je voor de kuikens kunt zorgen. Het is geen speelgoed, maar dieren waar goed voor gezorgd dient te worden.

Vragen?

Heb je nog niet veel ervaring met broeden en weet je daarom niet precies waar je op moet letten? Wij hebben een handig stappen plan geschreven waarin elke stap duidelijk wordt uitgelegd. En ben je aan het broeden en heb je een vraag? Dan mag je ons altijd bellen, zelfs in het weekeinde. We helpen je graag!

Garantie

Kleinveeservice garantie

En is deze broedmachine toch niet helemaal wat je ervan had verwacht? Geen probleem! Wij hanteren een 14 dagen niet goed, geld terug garantie. Zonder vragen, zonder gezeur! Je krijgt het volledige order bedrag van ons terug. Alleen de kosten voor het retour zenden van zijn voor je eigen rekening.

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

...