Beoordelingen:

 
 

673 beoordelingen

“ De goedkoopste en super snel”.
Bekijk alle beoordelingen »

Brinsea Mini Ex. Broedmachine + vochtregelaar

Degelijke broedmachine gemaakt in Engeland met goed zicht op de eieren

List price: 350,50
Onze prijs: 332,00
(Including tax) You save: €18,50 (5%)
BROBMX
In stock
+
Our quantity discounts:
Quantity 3+
Price 290,00

Brinsea Mini Advanced Ex broedmachine voor 7 kippeneieren

Deze broedmachine heeft alle luxe van een professionele broedmachine zoals een automatisch keersysteem, automatische vochtregeling, en een speciaal voor deze machine ontworpen luchtregulatiesysteem met ventilator zorgt voor een bijzonder goede en gelijkmatige verwarming van de eieren.een super goed luchtregulatiesysteem met ventilator voor een gelijkmatige verwarming van de eieren.

Het is ook een kleine broedmachine, de kleinste uit ons assortiment. Daardoor is hij gemakkelijk in huis te plaatsen en neemt hij niet veel ruimte in.

Het zicht

Door de plexiglas koepel heeft u een fantastisch zicht op de broedeieren/ kuikens in de broedkast, zonder dat u de deksel hoeft te verwijderen waar door de temperatuur en luchtvochtigheid constant kunnen blijven.

De luchtvochtigheid

Voor de luchtvochtigheid is de Brinsea mini advanced ex. voorzien van een vochtcontrole systeem. Deze functie erzorgt voor het zeer nauwkeurig beheer van de luchtvochtigheid. U kunt bij deze machine het gewenste vochtpercentage aangeven en de vochtpomp zorgt ervoor dat broedmachine de gewenste vochtigheidsgraad heeft. De vochtpomp staat buiten de broedmachine, waardoor de kans op bacterien binnen de broedmachine verkleind word.

Brinsea mini Advanced EX vs De Brinsea Mini Advanced broedmachine

De mini advanced ex broedmachine van Brinsea heeft dezelfde basis als de mini-Advanced. Dit model heeft daarnaast nog enkele belangrijke aanvullende functies voor fokkers van kleine aantallen zeer waardevolle eieren en is bij zonder geschikt voor het broeden van papegaaieneieren, zoals de luchtvochtigheidsregeling en bovendien geeft de EX de gebruiker de mogelijkheid om de intervallen van de automatische keering zelf in te stellen, tot een minimum van 5 minuten. Dit is ideaal voor het broeden van papegaaien.

De keerschijf voor kwartel en vogeleieren wordt bij de Brinsea mini advanced ex. standaard meegeleverd.


Mini Advance EX extra functies

  • Continue digitale uitlezing van temperatuur en -vochtigheid
  • Nauwkeurige digitale controle van de temperatuur en vochtigheid
  • Volledig programeerbaar automatisch keersysteem (ideaal voor papegaaien)

Broedcapaciteit per eisoort:
Kwartel/Vogel 12
Fazant 7
Kip 7
Eend 7

Technische gegevens:
Stroom verbruik: 18 watt max, typische gemiddelde van 12 watt

Handleiding (Mini_II_EX_NL.pdf, 1,219 Kb) [Download]

No posts found

Write a review

...